keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kuka sä oot?

Heippa!

Täällä kirjoittelee pian 20-vuotias Narkoleptikko, jonka masussa kasvaa pieni uusi elämä. Idean bloggaamiseen sain siskoni kautta, jolla on perhe-/lifestyleblogi. Itsekin olen monesti aloittanut kirjoittamaan blogia, mutta jossain vaiheessa ajanpuute koitui suurimmaksi esteeksi. Tällä kertaa ajasta ei pitäisi olla puutetta, sillä jäin sairauslomalle heti positiivisen testin tehtyäni, sillä sairastan Narkolepsia-katapleksiaa ja siihen minulla oli säännöllinen lääkitys, jonka jätin pois raskauden ajaksi ja työssäkäynti olisi lähes mahdotonta lääkkeittä. Autoa en myöskään uskalla ajaa suurentuneen nukahteluriskin vuoksi, joten toiselle paikkakunnalle kulkeminen olisi ollut ongelma.

Asun tällähetkellä avopuolisoni ja pienen Helmi-koiran kanssa kerrostalo-kaksiossa. Meillä on oikein ihana koti, ja rakastan sisustamista. Harrastan tietenkin Helmin kanssa lenkkeilyä ja leikkimistä sekä autourheilua. Autourheilu on tullut veressä, sillä Isäni on ajanut paljon ja myöhemmin siskoni alkoi ajamaan. Minä olen kilpaillut vasta nelisen vuotta ja sekin jää nyt odotusajaksi tauolle. Kisoja tulee kuitenkin kierrettyä kesällä lähes joka viikonloppu, sillä teemme siskoni ja Isäni kanssa tulospalvelua.

Raskaus on vielä aivan alussa, joten on olemassa suuri riski, että raskaus ei sujukaan niinkuin pitää. Aion kuitenkin ottaa kaiken irti tästä ajasta ja elää täysillä toivoen että kaikki sujuu hyvin.

Tässä teille pieni informaatio siitä mitä on tulossa. Lupaan avata teille enemmän Narkolepsiaa ylipäänsä ja kuinka se vaikuttaa minuun raskausaikana, kunhan vain opin itsekin enemmän koko asiasta. Kyseessä on sen verran harvinainen sairaus, että paljon on asioita joista täytyy itse ottaa selvää, eikä kaikkea neuvolassa osata kertoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti