tiistai 12. heinäkuuta 2016

Hankintoja

Olemme pikkuhiljaa alkaneet kyttäämään tori.fi ja facebookin kirppiksiä, jos löytyy jotain vauvalle sopivaa, sillä on sanomattakin selvää että mun sairauspäivärahalla ei ihan hirveen kalliita hankintoja tehdä. Tottakai Teemu käy töissä ja mullakin on säästöjä, mutta koen silti että vauva-aika menee niin äkkiä, että turha ostaa uutena paljoakaan kun vauva kasvaa niin kovin nopeasti.
     Olin jo aiemmin päättänyt, että haluan Stokken Tripp Trappin meille, sillä se menee niin kauan lapsen käytössä, ettei haittaa jos siitä vähän enemmän täytyy pulittaa. Viime viikolla näin ilmoituksen valkoisesta Tripp Trappista, jossa oli kolhuja ja hintaa 30e. Soitin samantien Teemulle, että voiko hän hakea työmatkallaan sen kun samalta suunnalta tulee ja hetken päästä tuoli olikin jo mulla kotona. Ajattelin, että kun tässä kerta kotona ollaan, niin miksen mä voisi sitä hioa ja maalata niin siitä tulee kun uusi!
   Tosin tähän pakettiin ei kuulunut kuin pelkkä runko, joten täytyy löytää siihen kaikki lisäosat, mutta sen takia aloitin ajoissa näiden pakollisten tavaroiden etsimisen, jotta ei tarvitse sitten paria viikkoa ennen vauvan syntymää alkaa kiireellä ostamaan uutena kun ei mistään löydy käytettynä.


Vaatteita on myös jonkinverran ostettu, mutta kovin paljoa en uskalla vielä niitäkään ostaa, sillä saan siskoltani jonkinverran perusvaatteita ja odotan kovasti elokuun rakenneultraa, jonka jälkeen toivottavasti tiedämme kumpi meille on tulossa, ja on helpompi ostella vaatteita. 
   Lapsen isovanhemmat on luvannut ostaa meille vaunut, joten niistä meidän ei tarvitse stressata, ja matkarattaat saan siskoltani. 

Pikkuhiljaa alkaa vain meillekin kertymään vauvakrääsää, mutta ei haittaa sitten tippaakaan, voisin hypistellä ja ihailla päivittäin pieniä vaatteita joita vaatehuoneesta jo löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti