maanantai 22. elokuuta 2016

Raskaanako?

Raskauden puoliväli on nyt ylitetty ja täytyy kyllä sanoa, että olo on kun ei raskaana olisi ollenkaan. Kaikki oireet on hävinnyt, eikä vauva ole vielä ilmoitellut itsestään potkujen merkeissä, eli tosi epätodellinen olo kokoajan. Hassua vaan maata "kotona" sairaslomalla, ilman minkäänlaisia oireita mistään.
  Kotona lainausmerkeissä siksi, että asutaan nyt toista kuukautta jo Teemun vanhemmilla, koska meillä on kylppäriremontti menossa. Alkaa tämäkin jo nyppimään, kun ei pääse kotio hypistelemään kaikkia ihania vauvan tavaroita mitä on tullut hommattua. Säästyypähän rahat, kun ei tarvitse vuokraa maksaa. Talvi on pitkä ja rahanmenoa on varmasti paljon. Tai varmaan niin paljon kun itse haluaa, mutta tiedän että tulen ihan hulluksi, jos saamme viikon päästä rakenneultrassa tietää kumpaa sukupuolta vauva on. Olen ollut nyt hetken ostolakossa vauvanvaatteiden suhteen, jotta voin sitten ostaa enemmän, jos sukupuoli selviää.
  Ostimme Teemun kanssa vauvalle jo autoon turvakaukalon ja telakan. Pohdin ensin käytetyn ostamista, mutta sitten näin tarjouksen eräässä nettikaupassa ja totesin, että mielummin maksan 150e uudesta ja varmasti ehjästä, kuin 50e käytetystä, josta en voi olla varma onko se kolaroitu ja ehjä. Saamme siskoltani Gracon matkarattaat, ja niihin sopii Gracon kaukalo, joten päätimme ostaa Graco logico S -kaukalon ja telakan. Kaukalo on melko isokokoinen, mutta ei kuitenkaan liian painava. Ajattelin, että talvivauva mahtuu sinne ainakin hyvin toppavaatteiden kanssa, ja ehkä kaukalo menee pidempään, ellei vauva nyt satu olemaan kovin isokokoinen.


 Kerroin aiemmin, että ostin Stokken Tripp Trapp -tuolin. Ajattelin, että hommaan siihen pikkuhiljaa käytettynä lisäosia, mutta se pikkuhiljaa meni aika äkkiä, ja nyt meillä on jo newborn set, eli sitteri jonka saa kiinni tuoliin ja baby set, joka otetaan käyttöön kun vauva osaa istua. Mulla on sitten kun pääsemme kotiin, niin projektina vielä itse tuolin hiominen ja maalaus, mutta se hoituu toivottavasti aika helposti.
  Tämä viikko saadaankin Teemun kanssa olla pitkästä aikaa ihan kahdestaan, sillä Teemun vanhemmat lähti viikoksi ulkomaille ja me jäimme talovahdeiksi. Ihanaa olla viikko ihan vaan kahdestaan, ilman mitään isompia suunnitelmia ja viettää omaa aikaa päivällä kun Teemu on töissä. Ehkä ehdin paneutumaan blogiinkin hieman enemmän, sillä pari edellistä viikkoa meni järjestellessä perjantaina olleita yllätyssynttäreitä, jotka muuten onnistuttiin pitämään täytenä yllärinä!
  Ihanaa viikon alkua, mä aion tänään vaan maata peiton alla ja nauttia hiljaisuudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti