maanantai 19. syyskuuta 2016

Stefan's Steakhouse

Teemulla oli lauantaina synttärit, ja päätin viedä hänet pitkästä aikaa elokuviin ja syömään. Käytiin katsomassa Teit meistä kauniin -elokuva ja täytyy kyllä myöntää, että se oli positiivinen yllätys! Meillä meinasi vaan käydä huonosti koko elokuviin pääsyn kanssa, sillä näytös alkoi viiden jälkeen, enkä ollut varannut lippuja. Kolmen aikaan havahduin, että ehkä liput täytyisi hommata etukäteen, jäljellä oli enää 24 paikkaa ja ainoat vierekkäiset paikat olivat rivillä yksi. Saimme kuitenkin paikat vierekkäin, ja pääsimme elokuviin.


Elokuvan jälkeen suuntasimme Tampereella Kehräsaareen Stefan's Steakhouseen. Olin varannut pöydän meille kahdeksalta, olimme ajoissa paikalla, joten kävelimme rannassa ja katselimme näyteikkunoita. Menimme ravintolaan sisään hieman ennen kello kahdeksaa, ja pääsimme heti pöytään istumaan. Olimme selannut ruokalistaa jo aiemmin netistä, joten tiesimme vähän mitä odottaa, ja oikeastaan olinkin päättänyt jo kotona mitä aion syödä.
  Alkupalaksi otettiin molemmat Crab Caket, eli rapukakku ja sitruunamajoneesia. Kävimme alkuvuodesta Torni Hotellin Grill It! -ravintolassa ja söimme siellä maailman parasta rapukakkua, joten päätettiin koittaa onko tästä mihinkään. No olihan siitä. Aivan taivaallisen hyvää. Kaikki siinä annoksessa maistui tuoreelta ja kakku suli suussa. Oltiin tässä vaiheessa hyvin vakuuttuneita paikasta.
  Pääruuan tulossa kesti melko kauan, kun ottaa huomioon, että tilasimme molemmat hampurilaiset. Minä otin Pork Burgerin, jossa oli heidän nettisivuja lainaten: "briossin välissä ylikypsää porsaankylkeä, rucolaa ja tomaattia, hapankaali-coleslaw, kurkku-chilimajoneesia ja parmesan-maustettuja maalaisranskalaisia." ja Teemu tilasi L.A. Burgerin, jossa oli "black angus -karjan sisäfileestä valmistettu 200g burgerpihvi, cheddar-juustoa, marinoitua punasipulia, rucolaa, kurkkua ja tomaattia, aiolia ja parmesan-maustettuja maalaisranskalaisia". Olimme molemmat tyytyväisiä annoksiimme, ainoa miinus tuli Teemulla siitä, että pyysi pihvin mediumina, mutta keskeltä pihvi oli hieman liian punainen makuumme. 


  Kerrankin jätimme tilaa myös jälkiruoalle, ja se kyllä kruunasi koko illan! Ajattelimme ensin, että syömme puoliksi jonkun jälkiruoan, mutta selattuamme listaa, päätimme että otamme omat, jotta voimme maistaa erilaisia annoksia. Minä valitsin listalta  lämpimän suklaafondantin, jossa tuli itsetehtyä minttujäätelöä sekä suklaakastiketta. Aivan taivaallisen hyvää! Suklaakakku ei ollut liian makea, joten koko annoksen jaksoi syödä, ja se oli juuri oikean kokoinen jälkiruoaksi. Teemu otti vaniljalla maustetun creme bruleen tuoreilla marjoilla. Myös se oli aivan älyttömän hyvää. 
  Tarjoilijat olivat ystävällisiä, ja tunnelma ei ollut missään vaiheessa kiireinen, vaikka pöydät olivat täynnä. Heillä oli aikaa keskustella kanssamme ja heitä kiinnosti meidän viihtyvyys oikeasti. 
  Kokonaisuutena olimme todella tyytyväisiä Stefan's Steakhouseen. Menemme varmasti toistekin, jos tekee mieli hyviä hampurilaisia. Myös pihvilista vaikutti siltä, että sitä on pakko päästä kokeilemaan. Mahat täynnä pääsimme noin kahden tunnin jälkeen lähtemään kotia kohti ja päivänsankari vaikutti tyytyväiseltä, se on pääasia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti