perjantai 25. marraskuuta 2016

Ilmainen Libero -laukku

Oletteko kuulleet ilmaisesta Libero -laukusta? Mä en ollu kuullu, ennenkun joskus kesällä Facebookissa mun eteen ponnahti ilmoitus, että tällainen on saatavilla, ja tottakai klikkasin auki tutkiakseni, voiko oikeasti jotain saada ilmaiseksi? 
  Tällä kertaa kyseessä ei oo mikään huijaus, vaan ihan oikeasti Libero lahjoittaa odottaville äideille pienen tutustumispakkauksen heidän tuotteisiinsa. Sivustolle syötetään omat tiedot, ja rekisteröidytään samalla Libero -kerhoon ja muutamia viikkoja ennen synnytystä postiluukusta tupsahtaa kuponki, jolla saa noudettua tämän laukun lähimmästä K-citymarketista, K-supermarketista tai K-marketista. Ennen tämän kassin sisältöineen sai synnytyssairaalasta, mutta nykyään käytäntö on eri, ja siitä johtuen uskoisin, että monelta menee sivusuun tämä laukku. 
  Rekisteröidyin Libero -kerhoon jo hyvissä ajoin kesällä, kun tähän törmäsin ja siitä asti olen malttamattomana odottanut kupongin saapumista. Tällä viikolla se vihdoin tuli, ja eilen kävimme laukun hakemassa. Huomasin samalla, että kyseisen laukun voi kaupasta ostaa hintaan kymmenen euroa, mutta laukussa on kyllä huomattavasti enemmän tavaraa, kuin kymmenen euron arvosta. Olin positiivisesti yllättynyt laukun sisällöstä, jonka näette alla olevasta kuvasta ja listasta.


Laukku sisälsi: 

- Libero touch -vaippoja koossa 1 & 2.
- Kosteuspyyhkeitä matkapakkauksen.
- Terveyssiteitä.
- Baby wash -pesuneste.
- Baby oil -vauvaöljy.
- Liivinsuojuksia.
- Vaunulelu.
- Hyviä neuvoja uudelle perheelle -vihko.
- Hoitolaukku.

Minusta kassi oli erittäin kattava, ja uskoisin että kaikki laukussa tulleet tuotteet ovat hyödyllisiä ja päätyvät meillä käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti