torstai 10. marraskuuta 2016

Mitä kuuluu?

Ihanan lumista torstaita!

Täällä ollaan uudessa kodissa oltu jo reilu viikon verran, tavarat on löytäneet kutakuinkin paikkansa, ja vauvan juttuja on alettu ihan urakalla laittamaan valmiiksi. Meidän asunto on aivan ihana, eikä voitais tyytyväisempiä olla. Niin meidän näköinen asunto. Vielä pikkujuttuja puuttuu, ja sen jälkeen voisin vaikka esitellä asuntoa hieman teillekin.

Tänään vaihtui raskausviikko 33, ja mun puhelimen sovellus kertoo, että raskaudesta on kulunut tasan 80%. Aika kuluu niin kovin äkkiä. Olen käynyt nyt kuukauden sisällä kaksi kertaa Taysin äitiyspoliklinikalla raskausdiabeteksen takia. Ensimmäisen käynnin jälkeen mulle aloitettiin tablettina otettava lääke, joka pitää verensokerin kurissa. Eilen olin taas kontrollikäynnillä, ja vauvan tämän hetken painoarvio on 2200g. Vielä edelliskäynnillä paino oli ihan normaalilla kasvukäyrällä, mutta nyt se alkaa olla jo yläkäyrällä. Täytyy siis alkaa taas olemaan tarkka mitä suuhunsa laittaa, ja toivoa että lääkitys saa painon tasaantumaan.


Muuten vauvalla oli kaikki oikein hyvin, kovasti liikkuu ja myllää mahassa. Mun vointi on ollut suhteellisen hyvä. Kovia liitoskipuja on ollut jo pitkän aikaa, mutta niihin en oo keksinyt muuta ratkaisua kun tyyny jalkojen väliin aina kun makaa ja äkkinäisiä liikkeitä on vältettävä. Huomaa hyvin, jos liikkuu päivällä paljon, niin illalla on todella kipeä. Esimerkiksi eilen kävin kaupungilla, enkä oikeasti edes joutunut hirveästi kävelemään, niin illalla en päässyt sohvalta ylös muutakun kierimällä.
  Eilen haettiin vihdoin meidän pienelle sänky! Päädyttiin ostamaan se käytettynä, sillä löysimme hyväkuntoisen edullisesti. Kyseessä on Brion sänky laskettavalla laidalla, jossa on pikalukitus ja pohjan saa kahteen korkeuteen. Uskoisin, että sänky ajaa asiansa. Tänään pesin ensimmäisen koneellisen vauvanvaatteita. Hassua, että nyt ihan oikeasti saa alkaa laittaa kaiken valmiiksi, eikä enää tarvitse odottaa.

Tässä pikainen päivitys mitä meille kuuluu. Viikko on menty aika vauhdilla edestakas ja järjestelty paikkoja. Nyt vihdoin oli aikaa vaan olla ja hengähtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti