lauantai 31. joulukuuta 2016

2016

Tänään on viimeinen päivä vuotta 2016. Tämä vuosi oli muutosten ja kasvun vuosi. Koitin selata puhelimesta kuvia, ja pohtia mitä minäkin kuukautena tuli tehtyä, mutta tulin siihen tulokseen, että en kirjoita joka kuukaudesta erikseen, vaan kokoan tähän vuoden kohokohtia.
   Alkuvuosi meni pienessä jännityksessä ja vatsanpohjassa kutkutteli, sillä oltiin päätetty, että meidän perhe on valmis kasvamaan, jos onni on meidän puolella. Alkuvuodesta kävin muutaman kerran Turussa hoitamassa sikontyttöä ja tein töitä. Huhtikuussa saatiin vihdoin iloisia uutisia, ja tein positiivisen raskaustestin. Silloin jäin heti pois töistä, ja tiesin edessä olevan koko loppuvuoden kestävä sairasloma. Alkuun voin todella pahoin, ja lisäksi minulla oli vieroitusoireita lääkkeistä. Kun pahin vaihe oli ohi, aloin nauttia kotona olemisesta. Siivosin, lenkkeilin ja nautin yksin olemisesta. 


Kesällä kierrettiin lähes joka viikonloppu kisoissa, Teemu ajoi ja me tehtiin Iskän kanssa tulospalvelua. Ens keväänä pääsen mäkin vihdoin taas kilpurin rattiin, ja sitä jos jotain odotan innolla! Kesäkuussa tehtiin viikon reissu Kreikkaan mun äidin, Teemun ja siskontytön kanssa. Oli kyllä ihanaa käydä ulkomailla ja vieläpä mukavassa seurassa. 
  Heinäkuussa tehtiin muutaman päivän reissu Pelloon, ja nautittiin kesästä. Heinäkuussa jouduttiin lähtemään anoppilaan evakkoon melkein kahdeksi kuukaudeksi, kun meidän kylppärissä tehtiin remonttia. Elokuussa oli vihdoin rakenneultra, jossa nähtiin että pikkuisella oli kaikki hyvin. Syksy meni mahaa kasvatellessa, ja viikonloput meni edelleen kisoissa. Paljon vietettiin aikaa siskontytön kanssa. Käytiin myös ylimääräisessä ultrassa ja saatiin selville, että poika siellä masussa asustelee.


Marraskuun alussa muutettiin Pirkkalaan, ja sain alkaa laittaa kaikkia vauvan tarvikkeita paikoilleen ja pesemään pieniä vaatteita. Mulle järjestettiin myös ihan huikeat baby showerit, joita en todellakaan uskonut saavani. Joulukuussa yritin saada kaiken valmiiksi vauvan tuloa varten, ja joululahjat tein tänävuonna lähes kaikki itse. Kuin ihmeen kaupalla kerkesinkin saamaan kaiken valmiiksi, ennenkuin meidän vuoden kohokohta, maailman suloisin pieni nyytti syntyi 19.12.2016. 

Enpä olisi tasan vuosi sitten uskonut, että vielä tämän vuoden puolella meillä on pieni poika. Mun uudenvuodenlupaus oli, että haluaisin ensin vähän laihtua, ja sen jälkeen kasvatella mahaa ihan luvan kanssa. Ensimmäinen ei tainnut onnistua, mutta sain mä ihan kiitettävästi sitä mahaa kasvatettua. 

Onnistunut vuosi siis kaikenkaikkiaan!
Mitkä oli teidän vuoden kohokohtia? Tapahtuiko sellaisia asioita, mitä et olisi uskonut tapahtuvan? 

Kiitos tästä vuodesta Teemu, perhe ja ystävät. Ilman teitä tämä vuosi olis ollut todella tylsä. Kiitos myös lukijoille, toivottavasti pysytte matkassa vielä ensivuonnakin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti