torstai 8. joulukuuta 2016

Jännittäviä aikoja

Joulukuuta on menty jo hyvä matka eteenpäin, ja mulla on teille vähän uutisia! Meidän vauva mitä todennäköisemmin on täällä jo tämän vuoden puolella!
   Mulla oli eilen taas kontrollikäynti ja vauvan kasvu on jatkunut yhtä hurjana kuin tähänkin asti, joten sovimme uuden ajan kahden viikon päähän, ja silloin aletaan käynnistellä synnytystä. Me siis todennäköisesti vietetään tänä vuonna joulu sairaalassa, mutta palkinto siitä on kyllä paras mahdollinen, oma pieni (tai ei niin pieni) vauva. Eletään jännittäviä aikoja, koska kaikkein parashan olisi, jos Late tajuaisi syntyä ennen tuota käynnistystä ihan itsekseen. Aion kyllä nyt näiden kahden seuraavan viikon aikana ottaa kaikki poppaskonstit käyttöön, ja yrittää saada synnytystä käynnistymään, Late on aivan valmis tähän maailmaan jo.


  Eilisen lääkärikäynnin jälkeen olin jo varma, että vauva syntyy pian, sillä lääkäri teki hieman ronskimmin sisätutkimuksen ihan siinä toivossa, että saataisiin sillä supisteluja aikaiseksi, ja kyllä niitä muutama kipeä tulikin illan aikana, mutta ne loppuivat ennenkun ehti kunnolla edes alkaa. Eilen illalla pakkasin myös vihdoin sairaalakassin valmiiksi, ja kävin ostamassa viimeiset puuttuvat asiat, että kaikki on sitten valmista kun lähtö tulee. Nyt siis vain jännitetään mitä seuraavaksi tapahtuu, ja toivotaan että meidän pieni on pian täällä!

4 kommenttia:

 1. Oma kokemus on (kaksi synnytystä takana) että poppaskonstit eivät auta synnytyksen käynnistämiseen. Paras keino on rentoutua ja levätä, olla stressaamatta siitä milloin tapahtuu, jolloin keho huomaa olevansa valmis koitokseen ja synnytys voi käynnistyä. ;) jännät ajat teillä todellakin ja jännityksellä seuraan muutamissa blogeissa lähestyviä h-hetkiä. Itselläni pitäisi malttaa vielä yli kuukauden päivät odotella.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin sitä sanotaan että täytyy yrittää vaan rentoutua ja olla stressaamatta! Eiköhän se sieltä pihalle tule kun on tullakseen :) Tsemppiä sullekin, ei oo enää pitkä aika! :-)

   Poista
 2. Ihan näin aiheen vierestä, että mistä tuo kyseinen valotaulu on ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin minime.fi sivulta, oli tosi nopee toimitus! :)

   Poista