sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Meidän viikonloppu

Mun viikonloppu alkoi ihanan rentouttavasti perjantaina, kun Teemu tuli kaupan kautta kotiin, toi taco ainekset ja hinas itsensä mun viereen sohvalle. Istuskeltiin ja katottiin Netflixistä Shamelessiä, ja syötiin mahamme täyteen tacoista. Meillä oli hyvä taktiikka, kun Viljami vaati samaan aikaan huomiota; minä söin kaksi tacoa ja Teemu viihdytti poikaa ja sitten vaihdoimme vuoroa ja taas vuoroa. Näin pysyi poika tyytyväisenä ja me saatiin vatsat täyteen. On täytynyt kehitellä kaikenlaisia uusia juttuja, kun syöminen ei enää olekaan itsestäänselvyys. Pistettiin myös sauna lämpiämään ja mä pääsin yhden kylmän siiderin kanssa lauteille. Laitoin sekä tukkaan että naamaan naamiot ja ajattelin nauttia hetken hiljaisuudesta, kunnes kuulen Teemun juoksevan kohti kylpyhuonetta. Koira pissasi lattialle! No se siitä hiljaisuudesta. Kun kerta mun rentouttava hetki meni siinä, niin pyysin samalla Helmin kylppäriin, tuleepahan sekin pestyä!


Lauantaina vietettiin ihan vaan kotipäivää Viljamin kanssa. Leivoin ihania brookieseja, joihin ihastuin babyshowereillani, kun siskoni oli niitä tehnyt. Resepti oli Kinuskikissan, ja ne oli tosi helppoja tehdä. Suosittelen ehdottomasti jos on makean ystävä. Viljamin mentyä nukkumaan aloin täyttämään Oot niin ihana - vauvakirjaa. 


Tänään meillä on ollut isovanhempien päivä. Lähdettiin aamulla kaupungille äitiäni vastaan, ja tultiin kaupan kautta meille. Tehtiin ruokaa, juotiin kupit teetä ja makoiltiin Viljamin kanssa lattialla. On niin ihanaa kun se on alkanut viihtymään lattialla ja naureskelee jo kovasti meidän jutuille. Isäni tuli hakemaan äitiä kotiin ja me lähdettiin katsomaan ensin Teemun mummua ja siitä siirryttiin Teemun vanhempien luokse, jossa joka sunnuntai käydään syömässä ja saunomassa. Samalla Viljamin sedät ja täti näkee poikaa edes kerran viikossa.

Oli taas ihana viikonloppu, vaikka ei tehty mitään erikoista. Riitti kun ympärillä oli rakkaita ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti