keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Ristiäislahjat

Palataan vielä hetkeksi Viljamin ristiäisiin. Saatiin ihan hirveästi lahjoja, ja nyt ajattelin esitellä niitä teille. Kaikki lahjat oli ihania ja niiden antajat kyllä tuntee meidät hyvin, sillä kaikki oli mieluisia sekä pojalle, että vanhemmille!


Ensinnäkin Viljami sai paljon vaatteita! Tässä kuvassa ei ole kaikki, sillä osa oli jo pesussa. Oli kiva, kun saimme sekä sellaisia jotka pääsevät pian jo käyttöön, että myös hieman isompia, joiden käyttöä joudumme hetken odottamaan. Isompia vaatteita kun en ole vielä viitsinyt hamstrata kaappeihin, on kiva ostella niitä sitten pikkuhiljaa.


Saimme myöskin paljon leluja, joka oli positiivinen yllätys, sillä en ole itse ostanut ainuttakaan lelua. Siskoltani olen muutaman saanut, mutta olin ajatellut hankkivani niitä sitten pikkuhiljaa kun poika alkaa niistä jotain ymmärtää. Nyt meidän ei hetkeen tarvitse leluja ostaa. Myös tuttipullo ja ruokailuvälineet oli todella hyödyllinen lahja.

Oot niin ihana -vauvakirja oli ehdottomasti yksi suurin yllätys. Olin haaveillut siitä jo jonkin aikaa, ja olin päättänyt sen ostaa jossain vaiheessa. Siskoni kuitenkin tuntee minut melko hyvin, ja olikin sen meille hommannut. Pidän erityisesti siitä, että se on niin vapaamuotoinen, eikä ollenkaan sellainen perinteinen kirja.


Säästäminen tulee varmasti pojalle tutuksi, sillä hän sai kolme säästölipasta. Hopeakehyksiin täytyy miettiä joku ihana kuva, kunhan saamme ne kaiverruksesta. Ehdittiin jo painaa tuollaiseen massaan pojan jalan- ja kädenjälki, oli muuten erittäin haastava operaatio! Koirien Kalevala kuuluu kai jokaisen lapsen kirjahyllyyn, ja nyt meiltä löytyy sekin. Kirjoja en ole myöskään vielä ostanut yhtään, sillä uskon äitini pitävän huolen siitä, että pojalla riittää kirjoja ja että niitä myös hänelle luetaan. Viljami sai myöskin Pentikin ja Muumi -astiaston.

Tuntuu että kaikki lahjat oli jollain tapaa hyödyllisiä, eikä saatu mitään "turhaa", jos nyt lahjat ikinä sellaista voi olla. Kiitos vielä kaikille lahjojen antajille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti