maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kolme kuukautta

Eilen Viljami täytti jo kolme kuukautta! Tulen varmaan toteamaan jokaisessa postauksessa jossa mainitsen Viljamin iän, että kuinka nopeasti aika kuluu ja kuinka paljon taas kuukauden aikana on tapahtunut.


Edelleenkin Viljami rakastaa makoilla hoitopöydällä ja melkein jopa naureskelee värikkäille kuville ja heiluvalle vaippatelineelle, joita hoitopöydän ympärillä on. Tripp Trappin sitterissä hän viihtyy myös kovasti, ja huitoo Libero - laukusta saatua perhosta.

Ollaan myös käyty muutaman kerran suihkussa kylvyn sijaan, ja ei nyt voi sanoa että se olisi mitään Viljamin lempipuuhaa, mutta onnistuu oikein hyvin. Helpompi välillä käydä vain suihkussa kuin kylvettää.

Viljami on todella jäntevä, ja pitää päätä hyvin jo korkealla kun makaa vatsallaan. Sujuvasti kierähtää vatsalta selälleen, mutta toisinpäin ei vielä onnistu. Uskon kuitenkin senkin tapahtuvan pian, sillä kyljelleen hän pääsee jo hyvin, mutta käsi ottaa vielä vastaan sen verran, ettei vatsalleen asti ole päässyt. Jalat ja kädet sätkivät kovaa vauhtia, eli liikkeelle kovasti pitäisi jo päästä.

Unirytmi on alkanut tasaantumaan. Aamulla herätään seitsemän aikaan, ollaan noin tunti hereillä ja sitten jatketaan vielä tunnin verran unia. Kahdentoista maissa Viljami menee pidemmille päikkäreille, jotka yleensä kestää noin kaksi tuntia. Iltapäivällä hän nukkuu vielä parit lyhyemmät päikkärit ja illalla menee nukkumaan yhdeksän aikaan. Yöllä herätään kahden ja neljän aikaan syömään. Eli meillä saa myös öisin nukuttua ihan kivasti.

Pääsääntöisesti Viljami on hyvin iloinen ja aurinkoinen poika, välillä kun on känkkäränkkä, niin hän antaa kyllä kuulua ja huutaa kovaa!

Joka päivä tuntuu että opitaan jotain uutta, ja jatkuvasti tulee esiin uusia ilmeitä, eleitä ja luonteenpiirteitä. Tämä on aivan kuin tutkimusmatka meidän poikaan. Millainen siitä oikein kuoriutuu, kun pikkuhiljaa hän näyttää uusia puolia itsestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti