tiistai 14. maaliskuuta 2017

Päivän viisi positiivista

1. Nukuttiin aamulla vähän pidempään. Normaalisti heräillään kuuden ja seitsemän välissä, mutta tänään nukuttiin kahdeksaan asti. 

2.  Ihana ystävä tuli kylään ja käytiin Hesessä lounaalla. Niin ihanaa kun joku jaksaa kuunnella mun vauvajuttuja, enkä malta oottaa että Hänen pieni prinsessa syntyy. 


3. Hetki omaa aikaa, kun kävin kaupungilla tapaamisessa ja Teemu oli Viljamin kanssa kotona sen aikaa. Niin rentouttavaa ajaa yksin autolla ja kuunnella musiikkia täysillä! Tosin keskellä kaupunkia ruuhka-aikana ei ollut niin rentouttavaa. 


4. Juttutuokio ton mun ihanan miehen kanssa, ja taas tuli todettua kuinka samalla aaltopituudella me ollaan ja kuinka samanlaisia meidän mielipiteet on. 

5. Kasvonaamio ja sauna. Mikäpä sen parempi tapa päättää päivä kun rentoutua hetki yksin saunassa ja puhdistaa kasvot savinaamiolla!


Mitkä oli sun päivän viisi positiivista?

4 kommenttia:

 1. Ihana päivä sulla! Mun päivän positiivinen oli kun pääsin vesisateeseen lenkille (ilman lapsia) ja kokopäivän kestänyt pääkipu hellitti hieman! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, että pääsit nauttimaan raikkaasta ilmasta, ja onneksi pääkipu helpotti. Niin pieniä mutta suuria asioita. <3

   Poista
 2. Ihania juttuja. :) Mä sain tänään herätä ystävän vierestä ja viettää ihanan aamun brunssilla. Sitten pääsin halaamaan mummulassa hoidossa ollutta lasta, höpistä miehen kanssa ja nyt lapsen nukahdettua ja miehen lähdettyä omaan illan vietoon niin viettää ihan omaa aikaa vaan.<3
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista