torstai 9. maaliskuuta 2017

Vapaailta

Me vietiin eilen Viljami ensimmäistä kertaa illaksi hoitoon Teemun vanhempien luokse ja lähdettiin kahdestaan kaupunkiin. Oltiin jo kauan sitten päätetty, että kun pidetään ensimmäinen lapsivapaa, niin mennään testaamaan Tampereella Martina -ravintola, sillä se oli ideaparkissa meidän vakkari kunnes lopetti siellä. 

Suunnattiinkin sinne ensimmäisenä ja oltiin ainoat asiakkaat hetken aikaa, oli mukavaa kun saatiin olla ihan rauhassa. Ainoa mikä hieman ärsytti oli tarjoilijan hitaus, sillä tottakai oletettiin että tyhjässä ravintolassa saisi palvelua nopeasti. Naistenpäivän kunniaksi ravintola tarjosi minulle lasillisen kuohuvaa, josta en niinkään välittänyt. Kuohuviinit ei kuulu lemppareihini. Söin minun lempiannokseni, balsamico-vuohenjuustobroileria ja Teemu söi pizzaa. Ruuat oli todella hyviä! 


Olimme jättäneet auton Koskikeskukseen parkkiin, sillä ajattelimme sen olevan puolivälissä kun suuntasimme ruuan jälkeen Pyynikin urheilukentälle katsomaan pistejäärataa. Meille tuli hieman kiire, joten lähes juoksimme täydellä vatsalla ensin autolle pukemaan lämmintä päälle ja sen jälkeen ylämäkeen kohti Pyynikin kenttää. 

Olimme aivan poikki kun pääsimme perille, mutta jestas että oli hienon näköistä touhua. Valtavat ajohalut heräsi katsomossa, ja tuskin maltan odottaa kuukautta että saan startata oman kisakauteni. Puoli yhdeksän aikaan kisat oli ohi ja suuntasimme hakemaan Viljamia kotiin. Hän oli nukkunut ensin kolme tuntia ja loppuajankin ollut ihan nätisti. Teemun vanhemmat oli lämmittänyt saunan, joten sulattelimme itsemme syväjäästä vielä ennen kuin lähdimme kotio. 

Ei ehkä ollut se kaikkein tavallisin treffiympäristö, mutta molemmat nautittiin moottorien pärinästä ja hyvästä ruuasta. Oli ihanaa viettää aikaa kahdestaan, mutta oli ihanaa myös palata Viljamin luokse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti