perjantai 7. huhtikuuta 2017

Lastenvaateliike Kuopus + alekoodi!

Viime lauantain blogitapaamisen yhteydessä meille oli järjestetty vierailu Kuopus lastenvaateliikkeeseen. Kuopus sijaitsee Tampereen Sokoksen kolmannessa kerroksessa, eli sijainti on todella hyvä ja sinne on helppo löytää! Kuopus ei ollut minulle entuudestaan tuttu, sillä ostan hyvin vähän merkkivaatteita. Olen tähän asti ajatellut niin, että Viljami kasvaa niin kovaa vauhtia ja vaatteet jäävät nopeasti pieneksi, ettei ole ollut aiheellista vielä ostaa kovin kalliita vaatteita. Toki muutamia kalliimpia vaatteita Viljamin vaatekaapista löytyy, ja ehdottomasti kun hän hieman kasvaa niin uskon, että haluan panostaa niihin hieman enemmän.

Kun saavuimme paikalle, Kuopus lastenvaateliikkeen toinen omistaja oli meitä iloisesti vastassa ja kertoi hieman heidän yrityksestä, sekä merkeistä joita heidän valikoimastaan löytyy. Liikkeessä olikin kattava valikoima tämän hetken trendikkäimpiä lastenvaatemerkkejä kuten Papu, Mini Rodini, Gugguu, Vimma, Bangbang Copenhagen, Mainio ja Molo. Tuotteet oli kauniisti aseteltu esille ja oikein kutsui hypistelemään ihanuuksia! Heidän valikoimastaan löytyy myös jonkinverran lastentarvikkeita, kuten reppuja ja juomapulloja.

kuopus

kuopus

kuopus

Minun matkaani lähti Kuopus liikkeestä alla näkyvät Papun polvipaikat. Viljamilla ei ole kovin monia legginsejä, joten ehdottomasti kesää kohti aion muutamat hamstrata, ehkäpä vielä toiset polvipaikat jossain muussa värissä? 

kuopus

Jos olet kauniiden lastenvaatteiden ystävä, mutta et pääse Kuopus liikkeeseen sokokselle, ei hätää! Kuopukselta löytyy myöskin verkkokauppa, ja kannattaakin suunnata sinne nyt heti, sillä mulla on teille blogin lukijoille alennuskoodi, jolla saat 20% alennusta seuraavien merkkien normaalihintaisista tuotteista: Bangbang Copenhagen, Gugguu, Mainio, Mini Rodini sekä Papu. 
Alekoodi on "blogiale" ja se on voimassa vain sunnuntaihin 9.4. asti!

Yhteistyössä Kuopus ja Perheblogit.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti