tiistai 4. huhtikuuta 2017

Luova kokous Tampereella

Joku on saatanut jo huomata, että sain kunnian liittyä Perheblogit.fi -blogiyhteisöön. Viikonloppuna meillä olikin kokous Tampereella.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjosi meille kokoustilat heidän upeasta luovasta tilasta nimeltä Puisto. Ensimmäisenä kun astuin huoneeseen, tuli mieleeni, että onpa valoisa huone! Sen vihreä tekonurmilattia ja vaaleat seinät oikein hohkasi valoa. Näin myös pöydän, joka oli katettu täyteen herkkuja. Oli iso lautanen hedelmiä, juustokakku, sämpylöitä ja erilaisia juomia. Huoneen nurkassa oli viherkasviseinä, joka teki huoneilmasta erittäin happirikkaan. Kastelipa se itse itsensäkin pitkin päivää!

kokous tampereella

kokous tampereella

kokous tampereella

Huoneen keskellä oli korkeussäädettävä pöytä, jonka ympärillä oli tuolit joista osa oli keinuvia. Narkoleptikolle se oli super hyvä, sillä juuri tuollainen pieni keinuminen auttaa huomattavasti keskittymään. Jos keskittyminen kuitenkin herpaantui, löytyi kokoustilasta myös jumppapalloja, sohva, nojatuoleja sekä puupölkkyjä. Oli siis varaa valita missä haluaa työskennellä. Yksi kokonainen seinä oli jätetty luoville ajatuksille ja sille sai piirtää. Mahtava idea! Ja kyllä meillä ajatus lensikin ja hyviä ideoita perheblogien tulevaisuuden suhteen syntyikin. Kekseliäästi toteutettu huone oli todella hyvä paikka pitää kokous Tampereella, ja ehdottomasti etenkin tällaiselle jonka keskittyminen herpaantuu helposti, tuo Puisto -tila sopi mainiosti! 

kokous tampereella

Päivämme kruunasi vielä illallinen Torni hotellin Grill it! -ravintolassa, jossa kilistelimme hyville ideoille ja nautimme hyvästä ruoasta. Kaikinpuolin meillä oli todella onnistunut päivä, ja puitteet oli kyllä kunnossa. 

Mukana päivässä oli:

Postaus toteutettu yhteistyössä Perheblogit.fi ja Solo Sokos Hotel Torni Tampere:en kanssa.

4 kommenttia:

 1. Oli ihan mahtava kokouspaikka :D Ja tosi mukava tavata <3

  VastaaPoista
 2. Oli kiva treffata! :D Meillä oli tosiaankin upeat puitteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Kyllä ideat lensi kun oli niin luova ympäristö : D

   Poista