tiistai 25. huhtikuuta 2017

Vaukirja

Odottaville äideille on tarjolla monia ilmaisia näytteitä yrityksiltä, jotka valmistavat lastentarvikkeita. Olen esitellyt aiemmin Liberolaukun, postaukseen pääset tästä! Tälläkertaa esittelyssä on Vaukirja. Rekisteröidyin raskausaikana Vau.fi sovellukseen, koska heillä oli tarjota sovellus josta pystyi seuraamaan vauvan kehitystä viikko viikolta. Lasketun ajan lähestyessä sain sähköpostiini ensimmäisen kerran viestin, jossa mainostettiin Vaukirja-kerhoa, mutta sillä hetkellä en kokenut sitä millään tavalla mielenkiintoisena tai tarpeellisena.

Viljamin synnyttyä tajusin, että eihän meillä juurikaan ole hänelle leluja eikä kirjoja, ja jossain vaiheessa hän kuitenkin alkaa niistä kiinnostua ja kaipaa jotain värikästä ympärilleen. Kuin tilauksesta sain taas sähköpostiini viestin Vaukirjasta, ja päätin hieman tutustua asiaan. He siis tarjoavat ilmaisen näytepakkauksen kun liittyy kerhoon, ja sen jälkeen voit joko perua jäsenyyden, tai jatkaa jäsenenä, jolloin saat vuosittain 13 kirjapakettia edulliseen hintaan. Voit itse päättää kuinka usein haluat saada kirjapaketin ja jäsenyyden voi purkaa koska vain. Kuulostaa aika hyvältä, eikö? Mä tilasin siis tuon ilmaisen näytepakkauksen, ja esittelen sen sisällön nyt teille. 

Paketissa tuli mukana kolme opasta, Turvallisesti kotona, jossa kerrotaan mitä tulisi ottaa huomioon miettiessä lapsiperheen turvallisuutta niin kotona, kuin ulkona liikkuessakin. Hyvä uni oppaassa on vinkkejä kuinka luoda turvallinen nukkumisympäristö lapselle ja vinkkejä ylipäänsä uneen liittyen. Monipuolinen ravinto sisältää vinkkejä kuinka opettaa lapselle monipuolista ja terveellistä ruokailua.


Värikkäät kovat kortit, joissa on takana jokin loru. Näitä Viljami tykkää katsella, sillä kuvat ovat tarpeeksi isoja ja värikkäitä. Uskoisin, että kun Viljami kasvaa niin näitä loruja saatamme yhdessä lueskella. 


Viimeisenä ehdottomasti meidän lempparit! Meiltä ei siis toistaiseksi ainakaan löydy minkäänlaista puuhamattoa, sillä ne ovat melko tyyriitä eikä vielä ole sellaista hetkeä löytynyt, että olisimme sellaisen pystynyt ostamaan, joten kun makoilemme lattialla, laitan ympärille näitä leluja, niin Viljami viihtyy oikein hyvin. Hän katselee itseään peilistä ja nyt hän on oppinut tarttumaan leluihin, joten tuosta pallosta on hyvä ottaa kiinni. Kovakantinen kirja tulee varmasti myöhemmin käyttöön!


Meidän mielestä tämä oli todella hyvä ja kattava paketti näytepakkaukseksi! Oppaat meillä jäi ehkä vähän vähemmälle käytölle, sillä netistä on vaan niin helppo etsiä tietoa, mutta kyllä nämäkin selattua tuli. Muut meillä on ahkerassa käytössä, ja ilman näitä olisi Viljamin leluvalikoima huomattavasti suppeampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti