tiistai 9. toukokuuta 2017

Mini Rodinia vai Henkkamaukkaa?

Lastenvaatteet jakaa usein mielipiteitä hyvin vahvasti. Toisten elämäntehtävä on ostaa kauniita ja kalliita lastenvaatteita, toiset pukevat ne edulliset, ehkä käytettynä saadut vaatteet. Minä lukeudun ehkä enemmänkin näiden kahden ääripään väliin. Meillä on hyvin paljon käytettynä saatuja ja ostettuja vaatteita, mutta myös uutena ostettuja, joskaan ei kovin hintavia vaatteita. Mun mielestä on ihan yhtä oikein panostaa kalliisiin lastenvaatteisiin, tai ostaa käytettyjä. Lapsi ei välitä mitä hänellä on päällä, kunhan on jotain. Tällä hetkellä meidän rahatilanne on sellainen, että käytetyt vaatteet sopivat paremmin meidän kukkarolle, mutta ehdottomasti jos talous antaisi periksi niin ostaisin Viljamille enemmän hieman laadukkaampia vaatteita. 


Pienten vauvojen vartalot on hyvin erilaisia. Joku merkki sopii toiselle todella hyvin, ja toiselle ei istu sitten yhtään. Me ollaan nyt pikkuhiljaa löydetty ne merkit, mitkä sopii meidän lyhyelle, mutta hieman pyöreälle pojalle. Lempparivaatteita on tällähetkellä Noshin kietaisubodyt. Niissä on käännettävät hihansuut, joten pituutta saa hihoihin helposti lisää, eikä ne näytä hölmöltä käännettynä. Myös haaroissa on tuplanapitus, eli body kasvaa lapsen mukana. Ne on siis todella pitkäikäisiä, ja materiaali ihanan pehmeää.

En ottanut äitiyspakkausta Viljamille, sillä saatiin paljon pakkauksen tavaroita siskoltani. Muutaman viimevuoden pakkauksen vaatteen kuitenkin olen ostanut, ja ne päätyykin usein Viljamin päälle värikkyytensä ansiosta. 


Viljamin vaatekaappi oli alkuun melko väritön, mutta pikkuhiljaa aloin tykkäämään värikkäämmistä vaatteista, ja erilaiset kuosit miellyttää mun silmää usein enemmän kuin yksiväriset. Kesäksi aion ehdottomasti ostaa enemmän väriä ja ihania kuoseja. 


Minkälaisista vaatteista teillä tykätään? Onko joku tietty merkki noussut lemppariksi? Tykkäätkö panostaa lastenvaatteisiin, vai onko sillä merkitystä mitä vauvalla on päällä? Kertokaa ihmeessä vinkkejä mistä löytäisi vaatteita, etenkin legginsejä ja bodyja pyöreälle ja lyhyelle pojalle. Olisi kiva löytää kesäksi hieman ohuempia housuja, mutta suurin osa tuntuu olevan melko kapeaa mallia, ja puristaa vyötäröltä. 2 kommenttia:

  1. Me&i on laadukkaita ja kivannäköisiä vaatteita. Niissäkin on nuo käännettävät hihansuut tai pitkät resorilahkeet jotka voi kääntää alkuun ja saada pituutta lisää lapsen kasvun myötä. Kuosit on ihania ja värikkäitä! 😊

    VastaaPoista