perjantai 28. heinäkuuta 2017

Kesäpuuhaa perheille Ikaalisissa

Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Ti-Ti Nallen Talo

Vietettiin viime lauantaina Perheblogien ensimmäistä perhepäivää, jonka idea oli siis koota yhteen meidän bloggaajia perheineen, ja viettää mukavaa kesäpäivää. Saimme yhteistyön merkeissä järkättyä mukavaa kesäpuuhaa perheille Ikaalisissa Ti-Ti Nallen talossa. Ti-Ti Nallen Talo sijaitsee Ikaalisten kylpylän alueella, noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Ti-Ti Nallen Talo on 1000 neliön vanha hirsitalo, josta löytyy kaikkiaan noin parikymmentä erilaista huonetta. Pihalla on myöskin paljon puuhaa, kuten lampaiden ruokintaa, metsäretki, keppihevosrata ja järviristeily Ti-Ti Nallen kanssa! Alueelta löytyy myös Ti-Ti Nallen Kaffila, jossa nautimmekin päivällä nakkisoppaa, sämpylöitä ja kahvia. 

kesäpuuhaa perheille

kesäpuuhaa perheille

Päivämme alkoi aamulla kello 11, kun Ti-Ti Nallen talon ovet aukesivat. Saimme kierrellä itseksemme ympäri taloa, ja tervehtiä kaikkia Nalleja. Olimme Teemun kanssa hyvin positiivisesti yllättyneitä, kuinka paljon erilaista tekemistä sieltä löytyi! Oli musiikkihuonetta, jossa sai soittaa erilaisilla soittimilla, Nikkarointihuoneessa oli nauloja, vasaroita ja sahoja. Siellä sai nikkaroida ihan itse mitä halusi ja viedä tekeleensä kotiin. Taiteilijahuoneessa sai maalata ja piirtää, Tarinahuoneessa istua kuuntelemaan tarinoita tai etsiä Piilopaikka rappusten alta ja mennä aikuisia piiloon. Puuhaa löytyy siis monenlaista, ja tässä oli niistä vasta osa lueteltuna! Sekä ulkoa, että sisältä löytyy esiintymislava, jossa on tanssituokioita muutaman kerran päivässä Nallejen seurassa. 

kesäpuuhaa perheille

kesäpuuhaa perheille

kesäpuuhaa perheille

kesäpuuhaa perheille

kesäpuuhaa perheille

kesäpuuhaa perheille

kesäpuuhaa perheille

kesäpuuhaa perheille

Lähtiessämme pois, saimme matkaamme vielä lahjakassit, josta löytyi esitteitä, sekä Ti-Ti Nalle cd ja DVD. Viljamin vähän kasvaessa aiomme ehdottomasti popittaa samoja lauluja, joita itse olen nuorempana kuunnellut. Pääsimme juttelemaan Riitan kanssa, ja hän kertoi kuinka talossa käy sellaisia vanhempia, jotka ovat itse fanittanut Ti-Ti Nallea, ja nyt fanitus on siirtynyt lapsiin. Ikaalisista löytyy siis mahtavaa kesäpuuhaa perheille, suosittelen ehdottomasti käymään, koska me ainakin yllätyttiin todella positiivisesti. Aiotaan ehkä jo ensi kesänä viedä Viljami katsomaan Nalleja uudestaan!

Kiitos LapsiparkkiKun Äiti KelaaNorudemuIhan vaan tavismutsi ja Tossavaisen toinen sukka sekä teidän perheet, oli mahtava päivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti