lauantai 26. elokuuta 2017

Kaksi viikkoa

Tasan kaksi viikkoa tästä hetkestä olemme juhlimassa siskoni häitä. Sitä päivää on odotettu innolla siitä asti kun päivä lyötiin lukkoon, ja näin siskona mun täytyy sanoa, että mua jännittää todella paljon! Olen niin onnellinen, että siskoni on löytänyt sellaisen miehen, jonka kanssa voi onnellisena astella alttarille. Häät ovat minullakin jatkuvasti mielessä, ja olen parhaani mukaan yrittänyt auttaa täältä käsin sen minkä olen pystynyt. Kunpa vaan olisin voinut olla enemmän avuksi, ja lievittää siskoni stressiä. 


Koska rakastan juhlapukeutumista ja laittautumista, yksi kohokohta oli oman asuni metsästys. Kuten taisin jo aiemmin kertoa, se meinasi tuottaa hieman päänvaivaa, mutta loppupeleissä suht helposti täydellinen mekko löytyi ja vieläpä todella edullisesti. Viikko sitten kävimme metsästämässä Viljamille vaatteet, sekä Teemulle uuden kauluspaidan. Päädyin Viljamin asussa simppeliin trikoobodyyn kauluksilla, ja mustiin chinoihin. Ajattelin niiden olevan mukavat päällä ja jatkoa ajatellen ainakin chinot pääsisivät arkikäyttöön. En tykkää ostaa vaatteita vain yhtä päivää varten. Teemun paitakin on monikäyttöinen, sillä se on musta, joka saattaa kuulostaa synkältä ja etikettivirheeltä, mutta kokonaisuus ei näytä ollenkaan niin synkältä ja siskoni lupa on kysytty, jottei hän pahastu mustasta paidasta. 

Minun mekkoni on shampanjan värinen, joten pohdin kauan laitanko sen kanssa kultaiset vai hopeiset korut. Päädyin kuitenkin valitsemaan hopeiset, sillä kihlasormukseni on hopea, enkä tykkää jos nämä kaksi väriä sekottuu. Hopeinen ei mielestäni näytä yhtään hassummalta shampanjan rinnalla, vai mitä olette mieltä? Kengiksi valikoitui minun ylioppilaslahja parin vuoden takaa, nimittäin äitini osti minulle nämä kengät ylioppilasjuhliini. Korkeista koroista huolimatta ne ovat mukavat jalassa, mutta iltaa varten täytyy ottaa matalatkin kengät mukaan. 

Asukriisi siis selätetty, harvinaista mutta totta, näin ajoissa! Nyt saamme jännittää seuraavat kaksi viikkoa, ja sen jälkeen nauttia täydellisistä häistä, jotka ovat varmasti täynnä naurua, iloa ja onnen kyyneleitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti