tiistai 29. elokuuta 2017

Kaukokaipuu

Kaukokaipuu, tuo ikävä tauti joka iskee aina sillointällöin varmasti moneen meistä. Olen matkustellut melko pienestä asti, yleensä olemme tehneet perheen kanssa yhden reissun vuodessa ja kohteena on yli kymmenen kertaa ollut Kreikka. Viime kesänä olimme Teemun, äitini ja siskontyttöni Alisan kanssa Kreetalla, ja siitä reissusta jäi paljon muistoja meille. Tänä kesänä emme tehneet mitään reissua, sillä Viljami on niin pieni vielä, että hänen kanssa matkustaminen ei välttämättä olisi ollut kovin helppoa. Nyt kuitenkin syksyn koittaessa, kun takana on jo yli kahdeksan kuukautta yhteiseloa ja arjen totuttelua meidän pienen miehen kanssa, alkaa mieleeni hiipiä ajatus, josko sitä alkaisi säästämään rahaa ensi kesän reissuun. 


Kummini lähtivät reissuun perjantaina, ja sain heiltä ihanan kuvan aurinkoisesta Kreikasta. Samalla hetkellä tuli sellainen olo, että johonkin reissuun on ensi vuonna päästävä. Uskon että ensi kesänä Viljamin kanssa olisi jo helpompi reissata, vai mitä olette mieltä? Minkälaista on olla ulkomailla 1,5 vuotiaan kanssa? Kohteena olisi ehdottomasti jokin lämmin paikka Euroopassa, todennäköisesti joku Kreikan saarista. Koska minulla on kokemusta ainoastaan Kreetasta ja Santorinista, niin kuulisin mielelläni teidän suosituksia, toki saa vinkata muitakin maita! 

Iskeekö teille koskaan Suomen kylmyydessä kaipuu johonkin lämpimään. Musta tuntuu, että tänne se iskee tasaisin väliajoin ja haaveilen vain siitä, että saa viikon maata altaalla ja syödä hyvää ruokaa. 

2 kommenttia:

  1. Kyllä pienen vauvan kanssa matkustaminen on mahdollista, mutta onhan se erilaista kuin aikuisten kesken. 1,5 vuotias taapero on touhua täynnä myös siellä reissussa. Pienten lasten kanssa kannattaa panostaa hyvään hotelliin, sillä siellä tulee vietettyä aikaa. Lapsi koskee, hyörii ja pyörii huoneen jokaisessa nurkassa. Myös kokoajan saatavilla oleva ruoka on plussaa :D Super-helppo lomakohde on minusta talvisaikaan se ihan klassikko: Kanariansaaret. Kesällä Italia, Espanjan rannikko tai jokin muu lomasaarista toimii hyvin!

    VastaaPoista