sunnuntai 6. elokuuta 2017

Kun mies on kotona

Varmasti monessa perheessä vauva arjen keskellä kesää on odotettu kuin kuuta nousevaa, ja sitä että puoliso jää kesälomalle! Niin myös meillä Teemu piti kaksi viikkoa kesälomaa, joka tosin kului suurimmilta osin reissun päällä, mutta sen ajan mitä ehdimme olla kotona kiinnitin huomiota muutamiin asioihin, jotka oli ihana tehdä kun olikin apukädet kotona.

Ensimmäinen asia oli vessassa ja suihkussa käynti ihan rauhassa ja ovi kiinni! Suihkussa mä useimmiten pääsen käymään ihan rauhassa illalla kun Viljami on mennyt nukkumaan, mutta päivällä sain käydä rauhassa vessassa, kun Teemu oli kotona, eikä mun tarvinnut kokoajan olla kiskomassa Viljamia pois viemäriltä tai pitää häntä sylissä, luksusta! 


Toinen asia oli ruokailu. Välillä sai syödä itse ihan rauhassa eikä tarvinnut viihdyttää Viljamia samaan aikaan kun koitti itse syödä. Sain myös laittaa ruokaa ihan rauhassa ilman että joku roikkui puntissa. Kotityöt hoitui muutenkin helpommin, ja Helmin ulkoilutuksen hoiti päivällä joku muu kuin minä. Lakanatkin tuli vedettyä kun oli ne apukädet, eikä tarvinnut odottaa aina iltaan että Teemu tulee kotiin, ja miettiä sitten niiden vetämistä kun on paljon muutakin puuhaa. 

Nämä kuulostaa varmasti joidenkin mielestä pieniltä ja mitättömiltä asioilta, mutta ihan oikeasti kun on kokoajan kiinni lapsessa, niin tällaisia asioita alkaa arvostaa enemmän ja enemmän. Odotitko säkin puolison kesälomaa yhtä innolla kuin minä ja sitä, että saa käydä edes sielä vessassa rauhassa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti