maanantai 7. elokuuta 2017

P*ska aamu

Tiedättehän kun välillä on todella huonoja aamuja, siis sellaisia kun mikään ei onnistu. Tänään meillä oli todella paska aamu, ihan kirjaimellisesti. Päätettiin eilen illalla, että mennään nukkumaan olohuoneen lattialle. Raahattiin patja, peitto ja tyynyt ja koitettiin saada unta. Viljamin oli hankala nukahtaa, sillä olohuoneessa oli paljon valoisampaa kuin makuuhuoneessa. Aamulla Teemun herätyskello soi, ja me yritettiin jatkaa Viljamin kanssa vielä unia. No eipä Viljamia enää väsyttänyt, ja ulkonakin oli jo valoisaa, joten leikittiin hetki lattialla. Jossain vaiheessa ajattelin kuitenkin, että jos nyt jatkaisimme unia makuuhuoneen puolella, ja aloin raahaamaan painavaa patjaa sänkyyn. Sain kun sainkin kaiken kannettua, ja viimeisenä hain Viljamin. Tunsin kyljessäni jotain märkää, ajattelin sen olevan kuolaa. Menin Viljamin viereen makaamaan ja haistoin nenässäni jotain.. 


..Ei voi olla, miten sitä on jokapuolella, mun hiuksissa, lakanoissa, Viljamissa. Siis joka puolella oli kakkaa! Mitä mä nyt teen?? Helmi toiseen huoneeseen, Viljamin kanssa suihkuun, sitten lakanoiden vaihtoon. Kello oli kuus aamulla, oltiin käyty suihkussa ja mä vaihdoin lakanoita sänkyyn. Saatiin onneks vielä unta, ja jatkettiin puoli kymmeneen asti unia. Syötiin aamupala, käytiin kunnon lenkillä ja iltapäivällä shoppailemassa, niin johan päivä parani. Aamu näytti kyllä todella huonolta, ja ajattelin että en varmasti nouse sängystä, jos koko päivän on epäonnea. 

Milloin sulla on ollut sellainen tilanne, että oot miettinyt uskaltaako sängystä nousta ollenkaan, vai onko koko päivän huonoa tuuria? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti