maanantai 11. syyskuuta 2017

Omaa polkua

Huh, aivan upea viikonloppu takana. Blogissakin on ollut hiljaista, sillä viimepäivät elin niin täysillä siskoni häitä, ettei ollut aikaa istua tietokoneen ääressä. Lauantai oli upea päivä, juuri hääparin näköiset juhlat. Ruoka oli hyvää, ohjelmaa oli juuri sopivasti ja kaikki oli iloisia. Näistä häistä on todella paha pistää paremmaksi. ;) Palaan vielä myöhemmin lauantain tunnelmiin, kannattaa muuten mennä seuraamaan siskoni blogia tästä, sinne tulee varmasti paljon vielä hääjuttuja ja upeita kuvia!


Hääkuume iski nyt tänne meille aika kovaa, ja ollaan katseltu hääpaikkoja ja alettu miettiä päivämäärää. Ehkäpä parin vuoden sisällä saisimme säästettyä tarpeeksi rahaa häitä varten. Perinteinen oletus varmaankin on, että ensin seurustellaan monta vuotta, sitten ostetaan oma koti, mennään naimisiin ja vastan sen jälkeen hankitaan lapsi. Tietysti tässä vaiheessa ollaan opiskeltu itselle ammatti ja ollaan vakityössä. Me ollaan tähän asti ainakin rikottu täysin tätä oletusta, ja mennään ihan omaa polkua. Mun mielestä on ihan turha alkaa suunnitella elämää etukäteen, se menee niinkuin menee ja me tehdään niinkuin meistä hyvältä tuntuu. 

Me hankittiin ensin lapsi, sitten varmaankin ostetaan oma koti ja sen jälkeen mennään naimisiin. Silti me ollaan onnellisia. Mä ehdin kyllä opiskelemaan myöhemminkin, ja onhan Teemulla sentään ammatti. Varmasti jonkun mielestä tämä kuulostaa todella oudolta, mutta näin on juuri hyvä nyt. Ei ole mitään yhtä ja oikeaa reittiä elämässä, kaikki tiet on aivan yhtä oikeita. Kannustankin kaikkia tekemään juuri niinkuin teistä hyvältä tuntuu, eikä kannata välittää mistään oletuksista ja kuinka muut tekee. Vain te tiedätte mikä on teille hyvä. Ihanaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kiitos Sanni kaikesta! ❤ Seuraavaksi autan mielelläni teidän hääjärjestelyissä..😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, oli ilo olla mukana järjestämässä teidän päivää! <3

   Poista
 2. Kauniisti kirjoitettu💚 Juurikin näin.. kaikki menkööt omaa polkuaan, kunhan on onnellinen polku. Ihania hääjärjestelyjä teille, eikö ihanaa ole myös se odotus ja suunnittelu!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nimenomaan se odotus ja kaiken järjestely on ihanaa, ja jäi ihan tyhjä fiilis nyt kun ei olekaan enää mitään mitä odottaa ja suunnitella.

   Poista