lauantai 2. syyskuuta 2017

Uudet rattaat: Emmaljunga scooter

Viljamilla on ollut vaunuina tähän asti Brion Happyt, jotka ostimme vuosi sitten hyvällä alennuksella. Ne on olleet oikein hyvät vaunut, mutta ratasosaan siirtyessä ne alkoi tuntumaan todella massiivisilta, ja ne veivät todella paljon tilaa meillä kotona. Auton takakonttiinkin ne mahtui vain poikittain, jolloin muille matkatavaroille jäi hyvin vähän tilaa. Meillä on myös käytössä Gracon matkarattaat, jotka on todella näppärät ja pienet, ja syy miksi ne on kovassa käytössä on se, että niihin saa Viljamin turvakaukalon kiinni ilman mitään adaptereita. Ne on todella kätevät kauppareissuilla, ja onkin meillä päivittäisessä käytössä. Niissä on kuitenkin yksi miinus, nimittäin pienet ja kääntyvät renkaat. Koska meillä on harrastus, jossa täytyy päästä kulkemaan varikoilla, jotka on välillä todella huonossa kunnossa, aloimme kaipaamaan uusia rattaita.

Kriteerit rattaille oli siis isot kiinteät renkaat, ja suhteellisen pieni koko, päädyimme Emmaljunga Scooter 2.0 rattaisiin. Olin jo hetken etsinyt käytettynä kyseisiä rattaita, ja sellaiset löytyikin ihan tästä lähistöltä, joten lähdimme katsomaan niitä. Rakastuin samantien kun näin rattaat. Väri on black denim, jossa on konjakin ruskeat saumaukset. Haaveilen jo näiden tuunaamisesta ruskealla aisansuojuksella ja jollain kauniilla istuinpehmusteella. 

Emmaljunga scooter

Emmaljunga scooter

Emmaljunga scooter

Emmaljunga scooter

Emmaljunga scooter

Muutaman käyttökerran jälkeen voin todeta, että nämä oli kyllä nappisijoitus. Ihanan kevyet työntää, jarru on todella hyvä ja pitävä. Kuomusta löytyy kolme isoa taskua, joihin mahtuu hyvin sade- ja hyönteissuoja. Tavarakori ei ole mikään iso, mutta uskon että se ajaa ihan täysin asiansa. Selkänojan saa kolmeen asentoon, mutta ihan täysin vaakatasoon se ei mene. Ainakaan toistaiseksi se ei ole haitannut, ja Viljami on ihan hyvin saanut nukuttua. 

Gracot jatkaa meillä edelleen kaupparattaina, mutta Briot sai nyt siirtyä varastoon odottelemaan josko niille tulisi vielä joskus käyttöä. Olen kyllä niin tyytyväinen näihin Emmaljungiin, toivottavasti ne kestää meidän käytössä niin pitkään kuin on tarve! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti