keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Voittajafiilis

Tiedättekö kun on olemassa sellaisia oletuksia ja itsestäänselvyyksiä, kuten esimerkiksi autolla ajo 150km väsymättä. Niin, mulle se ei ole itsestäänselvyys. Mulle itsestäänselvyys ei ole edes 30km matkan ajaminen autolla yksin. Kun hankin mopokorttia, jouduin käymään hereilläpysymistestissä, jossa mitattiin mun nukahtamisviivettä. Istuin pimeässä huoneessa koko päivän, ja tunnin välein valot sammutettiin, istuin sängyssä tuijottamassa seinässä olevaa punaista pistettä 45 minuuttia, ja piuhat mun päässä mittas että kuinka kauan pysyn hereillä. Kuulostaa aika rajulta, eikai kenenkään tarvitse pysyä tuollaisissa oloissa hereillä. Suoriuduin kuitenkin kokeesta hyvin, joskaan en ihan puhtain paperein, mutta mulle myönnettiin mopokortti ja sen jälkeen vielä ajokorttikin. Tosin sellaisen rajoituksen sain, että ammattiautoilijaa minusta ei voi tulla, enkä saa ajaa mitään isoja ajoneuvoyhdistelmiä. Pakettiauto on siis isoin minkä puikkoihin mun kortti riittää.


Kun sain ajokortin, jaksoin ajella paljon, lähinnä kylläkin ajoin sellaista nurkka ajoa, ja join paljon energiajuomaa. Ja kun sanon että paljon, niin tarkoitan myös sitä. Toisiin ei energiajuomat tehoa, ja niitä juodaan vain maun takia, mutta muhun ne todellakin tehoaa. Mun sydän alkaa hakkaamaan, keho tärisee ja olen ihan täynnä virtaa. Kuten olen aiemminkin maininnut, myin autoni pois kun tulin raskaaksi, ja ajoin autolla todella vähän. Mulla oli muutaman kuukauden tauko etten istunut auton rattiin ollenkaan. Nyt vihdoin kun olen taas ajellut enemmän, uskalsin koittaa jaksanko ajaa pidempiä matkoja. Oikeasti siis lähes pakon edessä tässä parin viikon sisään oon joutunut ajamaan pidempiä matkoja, turvana mulla on ollut energiajuomaa, -purkkaa ja musiikit täysillä. Ja voitteko uskoa, mä pystyin ajamaan yli 100km yksin pimeässä, eikä mua väsyttänyt!

Mä en tiedä onko tämä mun pirteys vieläkin hormonien aikaansaannosta, vai mitä on tapahtunut, mutta mä tunnen olevani niin paljon terveempi kuin koskaan ennen!

Mistä sulle on viimeaikoina tullut voittajafiilis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti