torstai 12. lokakuuta 2017

Äidin hemmotteluhetki: Bambuhieronta

Voitin aiemmin tänä vuonna eräästä blogiarvonnasta Elämyslahjojen lahjakortin. Jos joku ei tiedä mikä on Elämyslahjat, niin he myyvät lahjakortteja erilaisiin elämyksiin, kuten huonepakopeleihin, laskuvarjohyppyihin, formula-ajoihin ja hemmotteluihin. Sivustolta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, ja se onkin oiva lahjaidea! Mä tutkin heti lahjakortin voitettuani sivustoa, ja päätin että haluan mennä johonkin hemmotteluun. Nyt kun Teemu on ollut taas sairaslomalla nilkkansa takia, tuli mulle mahdollisuus lähteä kotoa ilman Viljamia ja varasin alkuviikosta ajan bambuhierontaan. Se kuulosti todella eksoottiselta, mutta koska kuvauksessa luki sen olevan rentouttava ja etenkin syviä lihaksia avaava, päätin tarttua tarjoukseen. Nuorempana kävin säännöllisesti urheiluhierojalla, kun pelasin lentopalloa, mutta rentouttavassa hieronnassa en ollut koskaan ennen käynyt, joten en oikein tiennyt mitä odottaa. 


Paikkana oli aivan ihana Unelma Spa, joka sijaitsee Tampereen keskustassa Stockmannin vieressä, toisessa kerroksessa. Paikka oli aivan ihana, odotushuoneessa soi rauhallinen musiikki ja tuli heti rentoutunut fiilis kun astui hoitolaan sisälle. Sain täytettäväksi esitietolomakkeen, ja hetken päästä minut kutsuttiin hoitohuoneeseen. Riisuuduin ja kävin makuulleni lämpöiseen petiin. Minut peiteltiin peiton alle, ja hoito aloitettiin hieromalla kevyesti kuumilla kivillä, jotka rentoutti lihaksia. Sitten aloitettiin varsinainen hieronta bambukepin avulla, ja alkuun se tuntui hieman hassulta, mutta pikkuhiljaa etenkin hartioista alkoi löytyä kipeitä kohtia jotka aukesivat. Hieronta oli miellyttävää, sillä se samalla rentoutti, ja samalla tunsin kuinka jumit aukeavat ilman kovaa runnomista. Selän ja hartioiden lisäksi sain valita hierotaanko lopuksi takareisiä vai käsiä, ja valitsin kädet. Hoito päätettiin samanlailla kuin aloitettiinkin, eli kevyellä kuumakivihieronnalla.

Olo oli todella rentoutunut, ja mua vähän nauratti kulkea keskellä kaupunkia rinkula painautuneena kasvoihin ja tukka sekaisin. Onneksi Teemu ja Viljami tuli hakemaan mut, niin ei tarvinnut kauaa pyöriä sen näköisenä ihmisten ilmoilla. Pieni rentoutushetki arjen keskellä teki todella hyvää! Pitäisi useammin panostaa itseensä ja käydä erilaisissa hoidoissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti