lauantai 28. lokakuuta 2017

Ensilumi

Meille Pirkanmaalle satoi ensilumi tällä viikolla. Mä oon odottanut lumen tuloa jo innolla, sillä kerrankin meillä oli toppavarusteet kaikilla ajoissa valmiina. Viljamille uusi haalari sekä mulle ja Teemulle uudet toppatakit. Autossakin oli ajoissa talvirenkaat, eikä senkään puolesta tarvinnut jännittää. Koiran omistajana lumi on huomattavasti mukavampi elementti kuin kura, nimittäin nyt ei tarvitse pestä Helmiä joka lenkin jälkeen. En kuitenkaan usko tämän lumen olevan pysyvää, vaan luulen että tämä vielä sulaa pois, mutta täytyihän meidän käydä testaamassa haalari sekä upouusi pulkka hangessa.
Viljami olisi vain halunnut syödä lunta, ja oli tottakai vähän ihmeissään, mutta selvästi hänellä oli hauskaa. Toppahaalarikin pääsi kunnon testiin, sillä Viljami istui märässä keinussa, eikä vesi tullut haalarista läpi.

Tällä hetkellä istun ensimmäistä kertaa ikinä Onnibussin kyydissä, ja matka käy kohti Helsinkiä ja Perhebloggaajien tapaamista. Siitä kuulette myöhemmin lisää. Ennen sitä kannattaa käydä ottaan mun insta haltuun, sinne satelee tänään päivityksiä. Ja muthan löytää sieltä nimimerkillä aitionvahanvasynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti