maanantai 23. lokakuuta 2017

Lelut keskellä olohuonetta + MaxPlay alekoodi

Yhteistyössä MaxPlay

Koska Viljamilla ei ole omaa huonetta, niin luonnollisesti hänen lelunsa ovat meidän olohuoneessa. En ole kovin montaa kirjaa tai lelua Viljamille ostanut, niitä on vain kertynyt. Suurimman osan leluista olemme saaneet lahjaksi. Mun äitini on hankkinut meille paljon kirjoja, ja siskontytön vanhat lelut on päätynyt meille. Mun on ollut tarkoitus hommata joku pehmeä kori leluille ja puisen laatikon piti olla vain väliaikainen ratkaisu. Se on kuitenkin jäänyt pidemmäksi aikaa, ja loppupeleissä se on toiminut ihan hyvin hommassaan. Nyt se alkoi kuitenkin jäämään pieneksi, ja minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä MaxPlay nimisen nettikaupan kanssa.

MaxPlay

MaxPlay

MaxPlay

MaxPlay myy lapsiperheen arkea helpottavia tuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy Playtray, KG Design, Tresxics, Familyroom, Knobbly, By Lille Vilde ja Pixistuff. Heidän nettikaupasta löydät  muun muassa suositut pöytätabletit pienelle ruokailijalle, sekä ihania sisustustuotteita lastenhuoneeseen. Meille valikoitui heidän tuotteistaan suuri paperinen säilytyspussi pisara kuosilla. Se on valmistettu kestävästä voimapaperista, ja sopii hyvin esimerkiksi pyykin, pehmolelujen, vaatteiden tai meidän tapauksessa lelujen säilytykseen. Ulkopuoli on valkoinen, ja sisäpuoli ruskea. Mun mielestä tosi kivan näköinen, kun pussin suun kääntää niin että sisäpuolen ruskea väri näkyy!

MaxPlay

MaxPlay

MaxPlay

Meidän suurin ongelma lelujen säilytyksessä on ollut kirjat. Niitä on kerääntynyt ihan valtava määrä, ja toistaiseksi niillä ei ole juuri muuta virkaa kuin se, että Viljami pureskelee niitä ja levittää ympäri asuntoa. Aina välillä tottakai luen hänelle niitä ja yhdessä katselemme kuvia, mutta pääasiassa ne vain lojuvat ympäri lattioita. Kokeilin laittaa kirjat lelupussin pohjalle, ja lelut päälle, jolloin ehkä kirjat säilyisivät vähän paremmassa kunnossa, eikä Viljami pääsisi pureskelemaan niitä. Paperinen pussi lelujen säilytyksessä hieman arvelutti minua, mutta ainakin toistaiseksi se on kestänyt hyvin. Koska pussi on todella iso ja korkea, niin olen kokenut paremmaksi että kaadan sen ennen leikkejä kyljelleen, jolloin Viljamin on helpompi löytää sieltä leluja.

Nyt meidän olohuone näyttää edes vähän siistimmältä, kun kirjakasa on pois silmistä ja kaikki lelut piilossa.

Sain myös jotain kivaa teille lukijoillekin, sillä MaxPlay antoi alekoodin heidän nettikauppaansa, jolla saatte -15% koko valikoimasta tästä päivästä keskiviikkoon asti, eli 23.-25.10. Ja tuo alekoodi on siis "VÄSYNYT". Kipinkapin ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti