perjantai 6. lokakuuta 2017

Maustekaapin muodonmuutos

Jatketaan vielä tämän postauksen verran kodin järjestelyjutuilla, sillä nyt kun inspiraatio järjestelyyn iski, niin sitä ei pysäytä millään. Seuraavana kyytiä sai meidän maustekaappi, joka on ollut tähän asti varmasti hyvin samanlainen kuin suurimmalla osalla ihmisistä. Täynnä maustepusseja, jotka putoilee aina kun kaapin avaa. Koska meille on alkanut kertyä Viljamin soseista tyhjiä pilttipurkkeja, päätin käyttää ne nyt hyödyksi ja askarrella maustekaapille aivan uuden ilmeen.Maalasin purkkien kannet hopeisiksi, sillä sen väristä maalia löytyi kaapista. Ostin Dymon kohokirjoittimen, jolla kirjoitin purkkien kylkeen mausteiden nimet ja näin helposti syntyi hienot maustepurkit. Teemu sai vielä idean, että kansiin tekisi muutaman reiän, jolloin purkki toimisi sirottimena, mutta sen toteutus jää myöhemmälle. 
Näin helposti saatiin taas yksi kaappi järjestykseen ja lasipurkit hyötykäyttöön. Mitä kaikkea muuta pilttipurkeista voi askarrella, kertokaa vinkkejä! Olisi kiva saada käyttää ne hyödyksi, eikä aina heittää lasin keräykseen. 

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on tällainen maustekaappi, ja minä inhoan sitä! Enhän minä edes yllä ottamaan mausteita kuin alimmalta hyllyltä.. Olenkin siis siirtynyt katseenkestäviin maustepurkkeihin ja säilytän niitä ohjeidenvastaisesti pöydällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saas nähdä kuinka meidän käy. Toistaiseksi kaappi on toiminut hyvin!

      Poista