keskiviikko 25. lokakuuta 2017

NOSH kutsut - syksy 2017

Pääsin eilen elämäni toisille NOSH kutsuille, kun hyvä ystäväni sellaiset järjesti. Ensikosketuksen NOSHiin sain alkuvuodesta, kun olin ensimmäisillä kutsuilla. Olin silloin jo kuullut merkistä, mutten noteerannut sen suuremmin. Ensimmäisillä kutsuilla päädyin tilaamaan Viljamille kaksi kietaisubodya, ja ne osoittautui nappivalinnaksi. Kietaisubody tuplaneppareilla ja käännettävillä hihansuilla oli todella pitkäikäinen, ja keväällä käyttöön otetut bodyt laitoin muutama viikko sitten vasta pois käytöstä. Kangas pysyi molemmissa todella hyvänä, ja edelleen värit on kirkkaat, ja pesuhaitua hyvin vähäisesti.


NOSHin sivuilla kerrotaan näin: "Tuotteissamme näkyy ja ennenkaikkea tuntuu arvomaailmamme perustana oleva ekologisuus. NOSH mallistojen tuotteet valmistetaan aina luonnonmukaisesti tuotetusta, korkealaatuisesta ja sertifioidusta luomupuuvillasta. NOSH tuotteen matka suunnittelupöydältä kotiisi on vastuullinen sen jokaisessa vaiheessa."

Olin tälläkertaa tutustunut netissä etukäteen mallistoon ja oikeastaan tiesin jo mitä aion kutsuilta tilata. Esittelijällä oli mukanaan kaksi rekillistä lasten- ja naisten vaatteita, ja ihasteltavaa oli paljon. Olisin kelpuuttanut niistä lähes jokaisen meille, mutta valitettavasti tällä kertaa se ei ollut mahdollista, sillä tuotteet on melko hintavia. Tosin, laadusta mielellään maksaakin enemmän, ja näissä olen ainakin toistaiseksi todennut laadun olevan ihan priimaa. Naisten mallistosta löytyi paljon erilaisia tunikoja ja mekkoja, muutamia bleisereitä ja peruspaitoja. Leggingsit oli ihanan paksua ja lämmintä joustocollegea, jotka varmasti näin kylmän tullen olisi ihanat jokapäiväisessä käytössä. Niiden mukavuudesta kertoo varmasti myös se, että ne olivat esittelijänkin luottohousut.Lasten tuotteista olin etukäteen jo kerennyt ihastumaan oliivinvihreällä pohjalla oleviin joutsen leggingseihin. Sellaiset lisäsin siis ensimmäisenä ostoskoriin. Näistä löytyy myös aikuisille samisteluleggingsit, ja punnitsinkin kauan raaskisinko ostaa ne myös itselleni. Toisena tuotteena Viljamille valitsin EPPU perusbodyn mustana. Tästä löytyy myös tuplanepparit ja käännettävät hihat, niinkuin meidän aiemmistakin NOSH bodyista. Meiltä puuttui basic musta body, joten nyt on sekin asia korjattu. Hintaa mun ostoksille tuli himpun yli 40 euroa, eli ei mun mielestä paha, koska näiden vaatteiden jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä. 

Nyt en malttaisi odottaa, että paketti tipahtaa postiluukusta. En usko että kovin kauaa siihen kuitenkaan menee, sillä eilen tilatuista tuotteista tuli tänään jo sähköposti, että ne on lähetetty. Varsin nopeaa toimintaa mielestäni. NOSH myös lupaa, että tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksesta. 

Esittelijä kertoi, että kun hän aloitti NOSH kutsujen pitämisen pari vuotta sitten, ei juuri kukaan tuntenut vielä kyseistä merkkiä. Nyt pikkuhiljaa viimeaikoina NOSH on kuitenkin tehnyt itse itsensä tunnetuksi, ja yhä useammalle se onkin tuttu merkki. Miten siis on, onko NOSH sulle entuudestaan tuttu? 

Ps. Kiitos vielä kutsujen emännälle, parastahan näissä kutsuissa on aina herkulliset tarjottavat, ja niin oli tälläkin kertaa. ;) 


2 kommenttia:

  1. Itsellä on "Nosh-hulluus" kestänyt jo pari vuotta. :D Sillon alussa paketit sai max parissa päivässä jo kotiin, selkeesti huomaa että nyt on suosio kasvanut kun toimitusajat pitenee ja valmistuskin siirtyi Portugalin lisäksi Ukrainaan. Itse tulee mieluummin valikoitua ne Portugalin tehtaalla tehdyt vaatteet. Huippukestäviä ja hyvänä pysyviä vaatteita kyllä. :) Meillä on edelleen osa 86/92 vaatteista muuten 104/110 kokoa käyttävällä tytöllä. Nyt oon pari mallistoa koittanut kestää ostelematta, kun oikeesti ne vanhat menee vielä vallan hyvin sekä äidillä että tyttärellä. :D

    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista