tiistai 3. lokakuuta 2017

SE kaappi

Tiedän, että jokaisella meillä on olemassa se kaappi. Kaappi johon tungetaan kaikki mikä halutaan äkkiä pois käsistä, eikä sille ole muutakaan paikkaa olemassa. 

Meillä on hyvin rajallisesti kaappitilaa tässä asunnossa, enkä pidä sitä minään huonona asiana. Tulee pidettyä tavaramäärä minimissä, kun kaappeihin ei vain yksinkertaisesti mahdu enempää. Kun muutimme tähän, tuskailin että miten ihmeessä saadaan kaikki mahtumaan, mutta niin vain kaikki tavarat löysi paikkansa. Mulle iskee välillä kauhea siivousvimma, ja silloin siivoan kyllä perusteellisesti kaikki kaapit. Tällä viikolla se taas iski ja ensimmäisenä kyytiä sai Viljamin vaatekaappi, sieltä lähti kasa vaatteita myyntiin. Omasta vaatekaapistani keräsin "kesävaatteet" jemmaan ja seuraavana vuorossa oli liinavaatekaappi ja meidän perheen se kaappi. Kaappi oli täynnä irtonaisia papereita, lääkkeitä ja kaikkea mahdollista millä ei ole muutakaan paikkaa. Karsin kaapista kaikki roskat ja vanhat lääkkeet pois, järjestin irtonaiset pienet tavarat kippoihin ja pian kaappi olikin taas siistin näköinen. Hyvin pienellä vaivalla kaapista tuli taas siedettävän näköinen. 

ENNEN....


JÄLKEEN....
En tiedä huomaako kukaan muu muutosta, mutta siitä roskan määrästä päätellen ainakin vähän siistimpää pitäisi olla. Samalla viikkasin lakanoita uudelleen, sillä usein kun käyn keräämässä kuivat lakanat narulta, lyttään ne vain ikeakassissa kaappiin ja sieltä sitten ryppyisenä ne pääsee uudelleen käyttöön, ei kiva! Innostuin kestokassien käytöstä kodin järjestelyssä, ja niitä alkaakin löytyä jo monesta kaapista. Myös pystyviikkaus on mun uusin innostus. Joko te olette löytäneet pystyviikkauksen ja thekassit?

Löytyykö teidän taloudesta kaappia, jonne kertyy aina turhaa krääsää ja jonka siivoamista karttaa viimeiseen asti? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti