perjantai 3. marraskuuta 2017

Mukavasti merellä: Megastar

Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Tallink Silja 

Kuten varmasti olette somesta huomanneet, niin meillä oli viime lauantaina perheblogit.fi -bloggaajien kanssa tapaaminen. Tämä oli minulle kolmas kerta, kun tapasin meidän bloggaajia, ja voi kuinka meillä oli taas jälleen kerran mukavaa.  Meillä on niin hauskaa keskenämme, vaikka kaikki olemme hieman eri elämäntilanteissa, niin silti aina juttu luistaa, kun yhdistävänä tekijänä on tämä mahtava harrastus: bloggaaminen. 

Megastar: Comfort Lounge ja Sitting Lounge

Tällä kertaa matkasimme ulkomaille, sillä suuntasimme aamusta Länsisatamaan ja uuteen Megastar -laivaan. Megastar kulkee Helsinki-Tallinna väliä, ja meille valikoitui tällä kertaa ostosristeily. Matka kestää yhteensä viisi tuntia, eli laivasta ei poistuta maihin ollenkaan. Tallink Silja tarjosi meille upeat puitteet heidän uudessa laivassaan, ja tämä oli minulle ensimmäinen kerta kyseisellä laivalla. Meille oli varattuna Comfort Loungesta kokoustila, josta oli merinäköala koko matkan ajan. Kokoustamisen lomassa pysähdyin välillä vain katselemaan aaltoja ja merellä käyvää myrskyä. Meille oli varattu kokoustilaan aamiaista: sämpylöitä ja smoothiet. Loungessa oli myös tarjolla pientä naposteltavaa, kahvia ja virvokkeita, joita saimme hakea pitkin päivää. Nimensä mukaisesti kokoustaminen sujui mukavissa merkeissä rennolla fiiliksellä.

Jos kuitenkin haluaa esimerkiksi työskennellä rauhassa matkan aikana, kannattaa valita Sitting Lounge. Sitting Lounge on kuin lentokoneen business-luokka. Sieltä löytyy mukavat penkit, pöytätilaa, pistorasioita ja säilytystilaa matkatavaroille. Jos haluaa ottaa rennosti, niin voi laittaa tuolin lepoasentoon ja katsella televisiota. Siellä kiertää myös myyjät kärryn kanssa, josta saa ostaa pientä naposteltavaa ja virvokkeita.


Kuva: Såfin/Lapsiparkki

Ehdimme tottakai myös käydä syömässä laivan Delight buffetissa, sekä shoppailla pientä kivaa kotiin tuomiseksi. Megastar onkin Itämeren kuningas ostosmahdollisuuksiensa kanssa. Kaupasta löytyi kosmetiikasta vaatteisiin ja karkeista viineihin, siis kaikkea mahdollista! Megastar kiilsi vielä uutuuttaan, ja sisustus oli ihanan vaalea ja erilainen mihin yleensä laivoilla on tottunut. Tuntui ihan siltä, että aika loppui kesken. Juttua olisi riittänyt ja paikkoja olisi voinut tutkia ja ihailla enemmänkin.

Matkassa mukana oli tällä kertaa: Ihan vaan tavismutsiKommammaaLapsiparkkiMariallaNorudemu sekä meidän mahtava tiiminvetäjä Sari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti