keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Mun koti on siellä missä mun sydän on

Kylläpä vuosi hujahti äkkiä! Nimittäin tasan vuosi sitten me pakattiin tavaramme ja vaihdettiin paikkakuntaa. Vuosi sitten olin viimeisilläni raskaana ja toimin työnjohtajana ja käskyttäjänä kun muut kantoi tavaroita. Nyt vuosi myöhemmin olen onnellisempi kuin koskaan ennen, ja jaloissa vipeltää juuri kävelemään oppinut lapsi. Vaikka meillä onkin kokoajan etsinnässä uusi koti, niin hyvin haikein mielin tästä nykyisestä lähdetään, sitten kun sen aika on. Sijainti on täydellinen, taloyhtiö ihan mahtava ja asuntokin on ihana. Olemmekin monta kertaa puhuneet, että kun tässä olisi yksi huone lisää, niin ostaisimme tämän itsellemme!

Rakastan sitä, että melkein meidän talon edestä kulkee 15 minuutin välein busseja Tampereelle, ja matka kestää noin puoli tuntia. Autolla pääsee vartissa keskustaan ja kesällä miksei vaikka pyörälläkin! Meidän lähistöllä on upeita lenkkimaastoja, on mahdollisuus kiertää parikin eri järveä ympäri, pururata on mukava pohja juosta, ja talvisin löytyy valaistu hiihtolatu sekä useita luistinratoja. Päiväkoteja ja kouluja on lähistöllä useita, ja koulumatka on turvallista kävelytietä pitkin.Meidän asunnossa on yhdistetty keittiö ja olohuone, joka on ihan mahtava ratkaisu. Kun Viljami leikkii olohuoneessa, niin näen ruokaa laittaessani kokoajan mitä hän touhuaa. Tottakai tämä säästää myös paljon neliöitä, kun ei ole erillisiä huoneita. Olohuone ja keittiö on siis yhtä avaraa tilaa. Makuuhuone on riittävän iso, sinne mahtuu hyvin meidän sängyt ja vaatekaappi. Muutahan siellä ei juuri tarvita. Sauna oli yksi kriteeri kun asuntoa etsimme. Vaikka viime aikoina sitä on tullut harvemmin lämmitettyä, niin on silti ihanaa, kun esimerkiksi on ollut kisoissa vesisateessa päivän ja tulee illalla kotiin, niin saa napsauttaa saunan päälle ja pääsee lämmittelemään. Yksi iso plussa on suuri lasitettu parveke. Viljami nukkuu yleensä vähintään yhdet päikkärit rattaissa parvekkeella, joten lasit on ihan mahtavat. 

Nyt kun asuntoja on etsitty ja käyty katselemassa, niin mulle on entistä vahvemmin tullut se fiilis, että sijainnista en haluaisi tinkiä. Tämä on se paikka missä me viihdytään, ja täältä en haluaisi pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti