keskiviikko 27. joulukuuta 2017

27.12.2014

27.12.2014 joulunpyhät oli juhlittu ja mulla oli työilta, olin eräillä synttäreillä tarjoilijana. Ilta kului ihan kivasti, paikalla oli myös eräs mies jonka kanssa oltiin hetken aikaa tapailtu. Viime aikoina oltiin pidetty vähän vähemmän yhteyttä, mutta ajattelin kaiken silti olevan ihan hyvin. Jossain vaiheessa iltaa tämä mies kävi ilmoittamassa mulle ohimennen että hän muuten seurustelee nykyään. Tuohon aikaan mun lääkitys oli vähän sekaisin, ja osittain pistän sen piikkiin että otin sen aika raskaasti ja työvuoron loppuun pysyttelin aika pitkälti tiskinurkkauksessa pyyhkimässä kyyneliä. Kun pääsin vihdoin ajelemaan kotia kohti, laitoin eräälle kaverille viestiä lähtisikö se mun kanssa baariin myöhemmin sinä iltana. Kävin kotona suihkussa, laittauduin ja hommasin kyydin Tampereelle. Nähtiin kaverin kanssa asemalla ja suunnattiin Jack the Roosteriin istuskelemaan. Kello oli jo aika paljon, joten mun täytyi vetää "rynnäköt" ja pienikokoisena siihen ei sillon kauaa mennytkään, että kuuppa oli sekaisin. Tuttuun tapaan selasin Tinderiä, ja kohdalle osui jokkispiireistä tuttu tyyppi, joten pyyhkäisin oikealle: match. 

Tiesin hänen asuvan Tampereen kupeessa, joten laitoin ihan vitsillä viestiä, että tuutko mun seuraks? Ja mitä sainkaan vastaukseks: "No kyllä mä voisin." Tässä vaiheessa taisin täristä jännityksestä, enhän todellakaan odottanut että se vastaisi myöntävästi. Meni hetki ja mä join itseäni enemmän humalaan, kunnes hän saapui. Mentiin baaritiskille ja mä tuttuun tapaan tarjosin koko illan, ja aika pian me sitten lähdettiinkin taksilla mun luo.


Niin musta ja Teemusta tuli pari, Tinder saattoi meidät monien vuosien jälkeen yhteen. Olimme siis jutelleet Teemun kanssa joskus kymmenen vuotta sitten ii2-verkkosivustolla, myöhemmin irc-galleriassa. Teemu on kuitenkin minua kolme vuotta vanhempi, joten nuorempana ikäero tuntui aika suurelta. Olen onnellinen ettemme silloin nuorempana alkaneet leikkiä mitään parisuhdetta, tuskin nimittäin nyt olisimme tässä. 

Meidän tapaamiseemme liittyy muutamia hauskoja yksityiskohtia, jotka kerroimme toisillemme vasta myöhemmin tapaamisen jälkeen. Kaveri jonka kanssa olin liikenteessä, oli miespuoleinen ja olimme sopineet että hän tulee luokseni yöksi, jos ilta Teemun kanssa onkin ihan kauhea. Varasuunnitelmamme oli, että hän on pikkuserkkuni jostain kaukaa eikä hänellä ole muuta majapaikkaa, joten hänen on pakko tulla luokseni. Näin olisin siis päässyt eroon Teemusta jos tarve olisi vaatinut. Jossain vaiheessa iltaa tämä kaverini laittoi minulle viestiä, että "miten on, tuunko mä teille vai otatko ton?" Johon vastasin, että "mä otan tän." Niin mä siis kirjaimellisesti otin. : D


Toinen hauska juttu oli se, että Teemulla oli sinä iltana kavereidensa kanssa kisastudio, joten hän oli häätänyt kaikki kaverinsa pois ja pumminut kyydin Tampereelle. Yksi kavereista olisi halunnut kovasti tulla mukaan, mutta Teemu oli sanonut ettei saa tulla pilaamaan tätä. Teemun oli tarkoitus käydä ensin baariin saapuessaan "takabaarissa" ottamassa pari rohkaisuryyppyä, sillä siellä oli Teemun kaveri töissä, mutta mä olinkin siellä takabaarin puolella jo odottamassa, jäi rohkaisut ottamatta. Onneksi minulla oli silloin rahaa, nimittäin Teemulla oli kuulemma 30 euroa, joten eihän hänen rahat olisi riittänyt mihinkään kun taksi luokseni maksoi 60 euroa. Voin kuvitella kuinka hän on jännittänyt koko illan että pistänkö minä hänet tarjoamaan juomia. Onneksi olin niin humalassa, että en todellakaan olisi muistanut kuka maksoi ja mitä.

Sellainen tarina meillä! Haluaisinkin nyt kuulla teidän rakkaustarinoita, kuinka tapasitte ja missä? 

1 kommentti: