torstai 7. joulukuuta 2017

Veronpalautukset tuli ja meni, mutta mihin?

Tänäkin vuonna olin niin onnekas, että tililleni tipahti veronpalautuksia, mutta mihin ihmeeseen ne nyt sitten käyttäisi?

Kuten monessa lapsiperheessä, jossa toinen vanhemmista on kotona, niin meilläkin jokainen penni on pistettävä säästöön. Niinpä klikkasin samantien yli puolet tuosta summasta säästötilille kevättä varten. Meidän perheessä näin loppuvuodelle sijoittuu aina parikin isompaa laskua, sekä tottakai joululahjoja täytyy ostaa. Tai eihän niitä täydy, ja me olemme tänäkin vuonna hyvin pienellä budjetilla liikenteessä, mutta kyllä niihin silti saa rahaa uppoamaan. Viljamin synttäreitä juhlitaan viikko ennen joulua, joten niiden valmisteluihin menee jonkin verran rahaa, vaikka nekin järjestetään pienellä budjetilla ja tehdään kaikki itse. Myös auto täytyi katsastaa ja sen viat korjata. Onneksi selvisimme pienellä vikalistalla, eikä korjaamiseen mene montaa kymppiä.


Meillä siis suurin osa palautuksista meni säästöön, ja loput laskuihin ja lahjoihin. Onneksi mitään suurempia hankintoja ei juuri nyt ole, niin saimme hieman kartutettua taas säästöjä pahan päivän varalle.

Mihin teidän mahdolliset palautukset tänävuonna menee? Onko tiedossa jokin isompi ostos, kenties ulkomaanmatka vai ihan ylipäänsä elämiseen? 

2 kommenttia:

  1. Oöin lanssa onnelas että sain palautuksia ja ne menikin heti meidän minilomaan Helsingissä. :)

    VastaaPoista
  2. Säästöön meni suurin osa, loput joulun hyväntekeväisyyslahjoihin sekä perheen lahjoihin. :)

    VastaaPoista