tiistai 2. tammikuuta 2018

Haaveita ja odotuksia

Vuosi vaihtui meillä hyvin rauhallisissa merkeissä. Menimme itseasiassa koko perhe nukkumaan ennen puolta yötä, joten sen puolesta mitään suurempaa juhlintaa ei tänä vuonna ollut. Moni miettii vuoden vaihtuessa odotuksia uudelle vuodelle ja asettaa tavotteita. Myös minä olen hieman miettinyt mitä vuodelta 2018 haluaisin, joten päätin listata niitä teille.

Oma koti. Olisi mahtavaa, jos tänä vuonna pääsisimme vihdoin muuttamaan omaan kotiin, ja vuokralla asuminen saisi jäädä. 

Säästäminen. Jotta oma koti olisi mahdollinen, täytyy säästää rahaa. Myös häät ovat toiveissa lähivuosina, joten niitä varten täytyy myös säästää. Tällä hetkellä säästäminen on hyvin maltillista, mutta pienikin säästö on kannattavaa.

Hyvinvointi. Koska sairastan Narkolepsia-Katapleksiaa, jonka tärkein hoito on terveellinen ruokavalio, liikunta ja riittävä uni, täytyy minun taas alkaa kiinnittämään enemmän huomiota näihin seikkoihin. Huomaan selkeästi voivani paljon paremmin, kun nämä kolme osa-aluetta on kunnossa ja balanssissa.


Parisuhteen hoitaminen. Meidän parisuhde on Viljamin koti, siispä tänä vuonna toivon, että minä ja Teemu saisimme viettää aikaa myös kahdestaan ja hoitaa sitä parisuhdetta. Ja itse asiassa ainakin tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä, sillä parin viikon päästä pääsemme kahdestaan kylpylään ja toukokuussa pääsemme kahdestaan Cheekin keikalle. 

Enemmän aikaa harrastuksille.  Tällä hetkellä minun tärkein harrastus on tämä bloggaaminen, ja olisi mahtavaa päästä esimerkiksi valokuvauskurssille, joka tukisi tätä minun harrastusta. Kesällä meidän yhteinen harrastus Jokkis vie paljon aikaa, ja salaa odotan jo innolla viikonloppuja koko perheen kesken rakkaan harrastuksen parissa.

Riittävästi lepoa ja omaa aikaa. Jotta jaksaa touhuta kotona, on saatava välillä hengähtää ilman lasta, ilman miestä, ihan yksistään. Kauppareissu yksin saattaa riittää siihen, että taas jaksaa arjen pyöritystä. 

Selvät tulevaisuuden suunnitelmat. Toivottavasti tänä vuonna löytäisin itselleni sopivan työn, ja ammatin johon haluan kouluttautua. Vaihtoehtoja on miljoona, kun vain keksisin mitä haluaisin oikeasti lähteä opiskelemaan.

Eiköhän tässä ole jo riittävästi tavoitteita ja haaveita tälle vuodelle. Teitkö sinä jonkinlaista listaa haaveista ja odotuksista vuodelle 2018? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti