perjantai 26. tammikuuta 2018

Päivä meidän matkassa

Meidän aamu alkoi yhdeksän jälkeen, mutta vetkuteltiin sängyssä melkein kymmeneen asti. Oli kiva vaan pötkötellä rauhassa, aina se ei onnistu... Sen jälkeen mentiin aamupesulle ja puurolle. 
Puuron jälkeen leikittiin pari tuntia, katseltiin netistä lastenohjelmia, koska luonnollisesti nukuttiin niiden ohi, niinkuin lähestulkoon aina. Puolenpäivän aikaan meno alkoi olla sen verran väsynyttä, että oli aika pukea ulkovaatteet ja sujahtaa uuteen lämpöpussiin, ja mennä päikkäreille.Kun tulin nukutushommista takaisin sisälle, mua odotti sekasorto, jonka yritin äkkiä saada hallintaan, koska halusin nauttia päivän ainoasta rauhallisesta hetkestä siisteydessä, en sekasorrossa.  Mun vanha avaimenperä oli irtisanonut itsensä, joten väkersin pikaisesti jonkun väliaikaisen viritelmän siksi aikaa, että keksin jonkun uuden idean. Mulla oli myös aikaa vähän meikata, sillä oltiin myöhemmin poistumassa pois kotoa, enkä halunnut näyttää ihan väsyneeltä. Muutaman minuutin taisin ehtiä istahtaakin ennen kuin Viljami heräsi.

Päikkäreiden jälkeen vedettiin pikaisesti ruokaa naamariin ja lähdettiin käymään mun ystävän luona. Viljami sai purkaa vähän energiaansa toisen pikkuisen kanssa ja mä sain juoda kahvini hyvässä seurassa.
Kotona tein ruuaksi uunikalaa ja muusia, sekä vielä illaksi unelmatortun, koska mun on tehnyt sitä jo kauan mieli. Kulutettiin iltaa katselemalla sarjoja ja Teemu lähti yöksi töihin, joten mun piti mennä ajoissa Viljamin kanssa nukkumaan. En kuitenkaan saa yleensä yksin oikein unta, joten valvoin melkein kahteen asti ennen kuin nukahdin.


2 kommenttia:

  1. Teillä onkin melkeen ihan saman ikäinen poika mitä meillä. :) Meillä tuo 1v ei kyllä malta sängyssä pötkötellä paljon 8 pitempään, kun on niin nälkäinen heti aamusta :D Kirjoittelin itsekin eilen meidän päivästä, käy kurkkaamassa :) https://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/2018/02/ihan-tavallinen-tiistai.html

    VastaaPoista