maanantai 29. tammikuuta 2018

Viljami testaa: Leo's Leikkimaa Tampere

Käytiin eilen ekaa kertaa Leo's Leikkimaassa Tampereen Lielahdessa. Olemme aiemmin käyneet pari kertaa HopLopissa, mutta tällä kertaa pidimme vauvatreffit isommalla porukalla, ja paikaksi valikoitui Leo's Leikkimaa. Ajankohtana oli sunnuntai iltapäivä, joka tarkoitti sitä, että paikka oli aivan täynnä! Emme saaneet autoa edes pihaan mahtumaan, vaan veimme viereisen kaupan parkkiin. Koska väkeä oli niin paljon, oli hieman hankala esimerkiksi jutella kavereiden kanssa, sillä hälinä oli todella kova. Sain myös juosta kokoajan Viljamin perässä, sillä vaikka olimme "pienten puolella", oli siellä myös isompia lapsia joiden jalkoihin pienemmät saattoivat jäädä. Koska paikka vaikutti kivalta, muttemme saaneet väenpaljoudessa siitä kaikkea irti, päätimme tänään mennä ystäväni kanssa tutkimaan paikkaa uudestaan. Olimme liikenteessä iltapäivästä, ja saimmekin olla ihan rauhassa, siellä oli todella väljää!
Tykkäsin siitä, että pienten puolellakin oli paljon erilaisia rakennuksia, pari liukumäkeä, pallomeriä sekä kiipeilytelineitä. Ei siis varmasti lopu tekeminen kesken. Ihan pienillekin riittää katseltavaa, sillä paikka on todella värikäs. Isommille lapsille löytyykin sitten vaikka ja mitä: isoja liukumäkiä, kiipeilytelineitä, parkouralue, tunneleita, pallokanuunoita, polkupyöriä ja pallomeriä. 

Ainakin tällaiselle vuoden ikäiselle taaperolle Leo's Leikkimaassa on mun mielestä enemmän puuhaa kuin HopLopissa. Hintakin on hieman edullisempi, sillä Leo's Leikkimaa maksaa 1-2 vuotiailta kahdeksan euroa, HopLop on kymmenen euroa. Aiomme jatkossakin käydä kyllä molemmissa, sekä HopLopissa että Leo's Leikkimaassa. HopLop on meitä lähempänä, joten siihen tulee varmasti helpommin lähdettyä. Ja ainakin puhdin saa pois vilkkaammaltakin lapselta, joten se on kyllä hintansa väärti!

Oletteko te käyneet HopLopissa tai Leo's Leikkimaassa? Kumpi on kivempi?

1 kommentti:

  1. Näyttää kivalta paikalta! Me käymme varmaan kerran kuussa jossain sisäleikkipuistossa. Hoplop on turvallinen valinta ainakin täällä meilläpäin :D

    VastaaPoista