torstai 4. tammikuuta 2018

Viralliset 1v kuvat

Käytiin Viljamin syntymäpäivänä valokuvaamossa ikuistamassa meidän ihana yksivuotias ihaniin valokuviin. Etsin kauan sopivaa valokuvaamoa Tampereen seudulta, ja valintamme oli lopulta Mainosstudio Sanna H, joka sijaitsee Orivedellä. Minulle meinasi tulla paniikki kuvaajan suhteen, sillä laitoin muutamaan eri paikkaan viestiä, eikä mistään vastattu. Lopulta sain ihanan Sannan kiinni, ja kuvaus saatii järjestettyä Viljamin 1v syntymäpäivänä, eli 19.12.2017. 

Valitsin kuvausajaksi iltapäivän, jotta Viljami ehtisi nukkua kunnon päikkärit ennen kuvausta. Studio sijaitsee siis Orivedellä, ihanassa vanhassa tiilirakennuksessa. Paikalla vastassa oli pirtsakka ja iloinen Sanna, joka toivotti meidät tervetulleeksi. Valitsimme kuvaustaustaksi vaalean pohjan, ja aloimme kuvaamaan. Nappasin kotoa mukaan foliopallon, joka oli ostettu Viljamin synttäreitä varten. Rekvisiittana oli myös potkutraktori, vanha puhelin, puulaatikko, talja sekä käpyjä. Meinasin saada kriisin aikaiseksi Viljamin vaatetuksesta, mutta päädyin lopulta Kiddow jumperiin, sekä valkoiseen bodyyn. Halusin että Viljamilla on paljaat varpaat kuvissa, ne on niin söpöt!
Kuvista tuli mun mielestä ihan mahtavia, ja miksei olisi tullut: ammattitaitoinen kuvaaja ja söpö kuvattava. Sain yhteensä 13 kuvaa tiedostona sähköpostiini, ja niistä saa teettää niin monta kuvaa kuin haluaa ja missä vain itse haluaa. Kuvaus kesti reilu puoli tuntia, ja hintaa oli 75 euroa, ei siis paha Tampereen hintatasoon verrattuna.

Oletteko te käyneet studiossa kuvattavana lasten kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti