keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Kun ei ole mitään mistä kirjoittaa niin kirjoitetaan siitä!

Niin, otsikko tämän tekstin aika hyvin jo tiivistääkin. Kun ei ole mitään aihetta mistä voisi kirjoittaa, niin kirjoitetaan sitten siitä! Mulle blogi on harrastus. Teen sitä vain silloin kun musta hyvältä tuntuu, ja kun mulla on siihen aikaa. Mä kirjoittelen näitä tekstejä yleensä silloin kun Viljami nukkuu päikkäreitä. Hänen hereillä ollessaan mulla ei ole mitään asiaa tietokoneelle, sillä Viljami vaatii jatkuvasti virikkeitä. Eli mulla on päivässä about kaksi tuntia aikaa olla tietokoneella. Jos mun täytyy siivota, niin se tapahtuu tuona aikana tai jos haluan nukkua päikkärit, teen sen silloin. Joskus haluan vain olla ja istuskella ihan rauhassa, ilman että tarvitsee tehdä mitään! Saatan kyllä viimeistellä ja julkaista tekstejä myöhemminkin, mutta pääasiassa tekstien pitää syntyä sillävälin kun Viljami nukkuu. Siksi mulla on yleensä luonnoksissa kasa ideoita, mutta jos mikään niistä ei nappaa, niin en voi väkisin tekstiä vääntää.


Nyt joku varmasti miettii, että miksi en kirjoittele iltaisin kun Viljami on mennyt nukkumaan. No, Viljami menee nukkumaan yleensä yhdeksän aikaan, ja niin menee meidän perheessä kaikki muutkin. Saatan olla vielä puhelimella illalla sängyssä, mutta tietokoneeseen en enää illalla koske. Viime viikolla olimme monta päivää mun vanhempien luona, ja silloin päikkäriaika meni siellä, yritin illalla olla tietokoneella, mutta eihän siitä mitään tule kun ympärillä on hälinää. Vaadin täysin oman rauhan ja hiljaisuuden, jotta saan jotain luotua. 

Tässä siis syy viime aikojen hiljaisuuteen. Instagramia olen kyllä yrittänyt päivitellä, vaikka blogi ei olekaan päivittynyt. Kyllä se inspiraatio sieltä vielä iskee, niinkuin on iskenyt tähänkin asti. Tämä on vain elämää ja välillä ei tapahdu mitään mistä voisi kirjoittaa. Mutta mä melkein voisin jo luvata, että kevään aikana tapahtuu jotain kivaa mistä riittää juttua tännekin. Tiedän, on inhottavaa kertoa vähän, muttei koko totuutta. Tämä asia kuitenkin varmistuu ihan lähiaikoina, en malta odottaa että pääsen kertomaan teille lisää!

Ps. Hääräsin pari iltaa tämän blogin ulkoasun kimpussa, kaipasin sen saralta jotain uudistusta. Mitä tykkätte? Jotain pieniä muutoksia on vielä tulossa, kunhan vaan saan aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti