tiistai 27. helmikuuta 2018

Kuvia teinivuosilta

Eksyin eräs ilta puhelinta selatessa IRC-Galleriaan. Myös minä olen ollut IRC-Galleriassa, ja itseasiassa sitä ennen ii2-kuvapalvelussa, jossa muuten Teemun kanssa tutustuttiin! Vaikken pidä itseäni minään ikäloppuna, niin kyllä mua silti vähän huvittaa nämä seuraavat kuvat. Kuinka sitä onkaan muuttunut noista ajoista! Nämä kaikki kuvat on muistaakseni vuosilta 2011-2013, eli olin noin 14-17-vuotias.

Tässä ensimmäisessä kuvassa olen Italiassa lentopalloleirillä ja kuvan on muistaakseni ottanut siskoni. Ihan kiva kuva ja nätit maisemat. Vaatetuskin ihan ulkomaan lomalle sopiva, kourassa tietysti reissusta ostettu "Louis Vuitton". Suu kiinni poseeraus ei oo koskaan sopinut mulle, ei sitten tippaakaan. Hymyilen aina kuvissa hammashymyä jos haluan sen näyttävän edes vähän aidommalta.


Seuraavassa kuvassa mulla on tosi cool itse leikelty paita, jonka tein kirpparilta löytyneestä t-paidasta. Tykkäsin kovasti tuunata mun vaatteita, ja jonkin verran yritin jotain ommellakin. En kyllä muista että olisin kovin montaa kertaa kehdannut toi paita päällä ainakaan suomessa ihmisten ilmoilla liikkua.


En tainnut vielä mainita, että mun hovikuvaajana toimi tietysti pikkusisko, koska mitä se ei mun eteen olisi silloin tehnyt. Jos hän ei suostunut, niin sitten oli suostuttava väkisin koska niskassa oli huutava teinihirviö. Tässä kuvassa taitaa olla päällä äidin kaapista pöllitty paita. Käytettiin melko samankokoisia vaatteita, joten niin äidin kuin pikkusiskonkin vaatekaappi tuli tutuksi. Kuvaus taustaksi  on vedetty kivasti verho, onhan se paremman näköinen kuin terassin ovi. Poseerauksen tarkoitus on ilmeisesti ollut esitellä mun niin nättejä solisluita (hyi).


Tää on mun mielestä jopa ihan kiva kuva! Vähän väkinäinen ilme toki on, mutta kai se kuului tuohon aikaan. Selkeästi tässä vaiheessa oli katsottu huippumalli haussa, koska asentohan on ihan suoraan kopioitu joltain mallilta.


Oi, tuo paita oli mun ihan lemppari. Muistan sitä ostaessani, että luulin sen olleen alennuksessa, mutta se olikin vahingossa väärässä rekissä kaupassa ja jouduin maksamaan täyden hinnan: 19,95e. Se vähän kirpaisi kassalla, mutta en uskaltanut sanoa että luulin sen olleen alennuksessa. No, oli se  kuitenkin niin kiva ettei myöhemmin enää tuntunut missään. Housut oli pikkusiskon kaapista. Tämä taisi olla ihan perinteinen asukuva silloista blogia varten. Luonnon valosta ei tuolloin ollut mitään käsitystä.


Tässä ollaankin lähdössä johonkin keikalle äidin ja pikkusiskon kanssa. Asuna tyylikäs rento valkoinen kauluspaita ja siniset farkut - toimii aina! Käsilaukkuna aika magee leopardikuosinen clutch. Halusin tottakai näyttää vanhemmalta kuin mitä olin, ja noh, en nyt tiedä kuinka hyvin onnistuin. Mun tukka näyttää ihan kivalta, punertava latva joka myöhemmin muuttui lähes oranssiksi.


Tässä ollaan selkeästi kylille lähdössä, kun on laukut ja kaikki. Olen aina ollut tarkka värien kanssa, mutta ehkä tässä meni jo vähän yli. Nuo farkut voisin edelleenkin pukea päälle, mutta kaksi toppia päällekkäin, se ei nappaa. Tosin kaksi toppia ei ollut vielä edes paha, muistan kun joillain oli viisi eriväristä toppia päällekkän! Jalassa söpöt Paul Frankin espadrillokset, jotka ostettiin laivalta.


Mitäs tykkäsitte? Osalle nämä oli varmasti ihan tuttuja kuvia, ja osa tietää miltä näytin teininä, mutta varmasti siellä on sellaisiakin joille nämä oli ihan uusia. Mä en näistä kuvista oo niin järkyttynyt kun voisi olla, eikä nämä varmasti ole niitä pahimpia. Ne pahimmat on onneksi poistettu jo aikoja sitten. Näissä kuvissa on mun mielestä ihan nätti tyttö, mutta luojan kiitos noista ajoista on vähän kasvettu ja oma tyyli on pikkuhiljaa löytynyt, näissä kuvissa se näyttää olevan vielä kovasti hukassa. 

4 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia! Ootko siis pitänyt aiemmin blogia jossa enempi asiaa vaatteista ja muodista kun sulla on näin hienoja asukuviakin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Joo, jos jonkinnäköistä lifestyle- ja muotiblogia on ollut pystyssä!

   Poista
 2. Ihana IRC-Galleria, tai galtsu niinkuin meilläpäin oli tapana sanoa ;) Siellä minäkin olin joskus tosi kauan aikaa sitten.

  VastaaPoista