sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Laatuaikaa perheen kesken

Olen tainnutkin mainita, että Teemu on tehnyt viime aikoina tavallista enemmän töitä ja sen lisäksi viettänyt paljon aikaa tallissa meidän harrastuksen parissa. Eilen suunnitelmissa oli lähteä jäälle ajamaan, mutta kovasta pakkasesta johtuen päätimme skipata sen ja keksiä jotain muuta tekemistä koko perheen kesken. Olin aiemmin viikolla nähnyt ilmoituksen, että kirjastossa esiintyisi Mimi ja Kuku, joten päätimme suunnata sinne ennen Viljamin päikkäreitä. Paikalla olikin todella paljon väkeä, ja Viljami oli alkuun ihmeissään ihmispaljoudesta. Saavuimme sen verran myöhään paikalle, että saimme paikat takarivistä ja jouduimme pitämään Viljamia sylissä, jotta hän näki jotain. Hetken Viljami jaksoikin ihmetellä ja naureskella, mutta aika pian hän halusi päästä lattialle ja sen jälkeen juoksenneltiinkin ympäriinsä muiden lasten kanssa. Konsertin jälkeen uni maistui ja Viljami veti pitkät päikkärit.

Päikkäreiden jälkeen oli vuorossa päivän toinen aktiviteetti, joka oli Ikurin jääveistospolku. Teemun äiti oli aiemmin viikolla käynyt katsomassa sitä, joten päätimme myös käydä katsomassa mistä on oikein kyse. Veistospolku sijaitsee siis Tampereella Ikurin Virelässä, ja sitä on ollut toteuttamassa kahdeksan jääveistäjää. Polulla on yhdistetty jääveistoksia, lunta, luontoa, ääntä ja valaistuksia. En tiennyt yhtään mitä odottaa, joten olin innoissani kun pääsimme paikan päälle. Polku oli rakennettu metsään, ja sen alku- sekä loppupäässä oli portaat, joten jätimme rattaat polun alkuun. Polulla soi kaunista musiikkia ja puita sekä veistoksia oli valaistu. Kuvat puhukoon puolestaan!











Meillä oli aivan ihana päivä yhdessä, on kiva välillä keksiä vähän spesiaalimpaa ohjelmaa. Ja arvatkaapa mitä, kummatkin meidän aktiviteeteista oli ilmaisia! Eli pienelläkään budjetilla ei tarvitse jäädä kotio neljän seinän sisälle.

2 kommenttia:

  1. Oli pakko tulla kehumaan sun kuvia. Tosi kivoja kuvia olet viimeaikoina ottanut! :D Oletko ollut tyytyväinen kameraan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos! Oon ollut todella tyytyväinen. Sain ihan uutta intoa kuvaamiseen uuden objektiivin myötä. :)

      Poista