keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Olen ollut yksinäinen

Näin ystävänpäivän kunniaksi aloin miettimään omia kaverisuhteitani. Ala-asteella mulla taisi olla parikin parasta ystävää, joiden kanssa vietin paljon aikaa. Pelasin lentopalloa, ja mulla oli monta joukkuekaveria. Ylä-asteella meillä oli isompi kaveriporukka, jonka kanssa hengattiin koulussa, muttei juurikaan vapaa-ajalla oltu yhdessä. Mulla oli paljon kavereita, muttei yhtään ystävää. Ylä-asteella mä sairastuin, ja kaverisuhteet alkoi kärsiä. Mulla oli kyllä poikaystävä jolle sain kertoa iloista ja suruista, mutta kyllä mä silti välillä kaipasin ystävää.

Lukio alkoi, mulla oli uus poikaystävä, ja lukiossa sain uusia kavereita. Tutustuin uusiin ihmisiin, ja taas mulla oli paljon kavereita, mutten vieläkään vapaa-ajalla viettänyt heidän kanssaan aikaa. Lentopallon pelaaminen loppui, joukkuekaverit jotka oli ollut mun elämässä parhaimmillaan yli kymmenen vuotta katosi kokonaan mun elämästä. Viimeinen tikki oli mun kolmas lukiovuosi jonka vietin käytännössä yksin kotona nukkumassa. Silloin olin yksinäinen. Asuin koulun vieressä, joten välillä istuin ikkunalaudalla katsomassa kun mun vanhat kaverit meni ulkona ja mietin vain, että olisipa voimia lähteä ulos ja olla kavereiden kanssa. 


Sitten erosin, muutin ja löysin Teemun. Teemu toi mun elämääni just sen mitä kaipasin. Sen kanssa en edes kaivannut mitään ystäviä, koska meillä oli yhdessä niin hauskaa, ja on edelleen. Teemun kautta olen tutustunut moneen ihanaan ihmiseen, ja joistain Teemun ystävistä on tullut myös mun ystäviä. Äitiys mullisti mun elämän tottakai muutenkin, mutta ilman Viljamia en olisi tutustunut moneen ihanaan naiseen. Voisin sanoa, että olen löytänyt vihdoin sellaisen ystävän, jota olen koko elämäni kaivannut. Vihdoin mulla on Teemun lisäksi joku muu, joka ymmärtää. Ja mikä parasta - hän on myös äiti, joten ymmärtää mua jopa paremmin joissain asioissa kuin Teemu. 

Välillä mietin, että missähän ne mun vanhat koulukaverit menee, mitähän niille kuuluu ja onko ne päässeet elämässä jo kovin pitkälle verrattuna muhun. Mä en ole vielä ehtinyt edes opiskella mitään ammattia, mutta toisaalta mä oon saanut paljon enemmän kuin moni muu - mun rakkaan pojan ja pienen perheen.

Hyvää ystävänpäivää just sulle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti