perjantai 16. helmikuuta 2018

Viikon loma siivouksesta (Freska alennuskoodi)

Yhteistyössä Freska ja Perheblogit.fi

Postauksen lopusta löytyy Freska alennuskoodi!

Kotisiivous - väsyneen äidin pelastus! Minulle tarjoutui jo toistamiseen mahdollisuus saada kotiimme siivooja Freskan kautta ja tottakai halusin käyttää tämän tilaisuuden hyväksi. Varasin siivousajan lauantai-päivälle, koska tarkoituksena oli lähteä kotoa pois siivouksen ajaksi, sillä utelias koira ja vilkas taapero eivät varmasti olisi kovin mukavia siivoojan jaloissa. Päästin siivoojan sisään ja lähdimme vanhempieni luokse viettämään päivää. 

Minulla on tapana siivota ainakin kahdesti viikossa. Molemmilla kerroilla pyyhin pölyt, imuroin, pesen lattiat ja vessan. Joka päivä pidän kuitenkin keittiön siistinä ja iltaisin katson että tavarat ovat paikoillaan. Tämän kotisiivouksen ansiosta minä sain käytännössä viikon olla siivoamatta. Ennen siivousta sain olla muutaman päivän siivoamatta, koska tiesin siivoojan tulevan, ja sen jälkeen koti oli puhdas monta päivää!


Siivousjälki oli tälläkin kerralla ihan loistavaa. Lakanat oli vaihdettu, likaiset lakanat löytyi pesukoneesta, ovenkahvat ja valokatkasijat kiilsi ja yksi mitä ihmettelin jo viimeksi: kuinka siivooja taikoo meidän valkoisesta keittiön tasosta niin valkoisen? Vaikka pidän itseäni siistinä ihmisenä ja pidän siivoamisesta, niin on kyllä luksusta tulla siistiin, puhtaaseen kotiin ja sujahtaa illalla puhtaisiin lakanoihin.

Nyt teilläkin on mahdollisuus saada siivooja kotiin hieman edullisemmin, sillä mulla on teille alekoodi! Koodilla OQVWKF saatte 25 euron alennuksen ensimmäisestä tilauksesta! Aika huikea tarjous mun mielestä! Nyt kipinkapin siis Freskan sivuille varaamaan siivousta! 

2 kommenttia:

  1. Hei! Kuinka laaja työkenttä/ saatavuus ko, työlle on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Freska.fi - sivulta löydät tarkemmat tiedot! He toimivat pääkaupunkiseudulla, Turun alueella ja Tampereen lähistöllä.

      Poista