keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Kotimaisia lastenvaatteita: OMIN + alennuskoodi

Yhteistyössä OMIN

Olen jonkinverran kirjoittanut tänne blogiin lastenvaatteista, ja siitä kuinka haluaisin tukea enemmän kotimaisia yrityksiä ja panostaa ennemmin laatuun kuin määrään. Viime aikoina tämä onkin ihan kivasti toteutunut, ja Viljamin vaateostokset on pysyneet minimissä. Sain kuitenkin ihan mahtavan tilaisuuden tehdä yhteistyötä OMIN -nimisen yrityksen kanssa ja pääsin täydentämään Viljamin vaatekaappia aivan ihanilla vaatteilla.

OMIN Oy on vuonna 2016 perustettu design-alan yritys, jonka päätuotteena on oma lastenvaatemallisto. Minimalistisen omaperäinen tyyli sekä vaatteiden monikäyttöisyys ja pitkäikäisyys ovat keskeisiä suunnittelun lähtökohtia. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, laadukkaista ja ekologisista materiaaleista.Olen itse seurannut yritystä somessa jo pidemmän aikaa, ja ihastuinkin heidän minimalistiseen tyyliin. Tykkään erityisen paljon siitä, että vaatteet ovat yksinkertaisia, helposti yhdisteltäviä, mutta silti niissä on jokin pieni juju joka erottaa ne muista. Meille valikoitui harmaa palapelipaita sekä mustat baggy-housut. Pienen pohdinnan ja mittailun jälkeen valitsimme molemmista koon 74/80. Viljami on noin 75cm pitkä, ja sekä paidassa että housuissa on hieman kasvun varaa. Housujen pitkien resorien ansiosta käyttöikä on todella pitkä, kun alkuun voi kääntää puntteja, eikä se näytä ollenkaan hölmöltä. Vaatteet kutistui pesussa hieman, eli se kannattaa huomioida kokoa valitessa! Vaatteet sisältävät 95% puuvillaa ja 5% elastaania.

Muutaman käyttökerran ja pesun jälkeen voin sanoa, että me tykätään todella paljon! Viljamin vaatekaappi sai juuri sitä täydennystä mitä kaipasikin, eli helposti yhdisteltäviä mukavia ja kaiken lisäksi kotimaisia vaatteita.

Sain myös teille koodin jaettavaksi, jotta pääsette shoppailemaan vähän edullisemmin. Koodilla äovv20 saatte 20% alennuksen OMIN-verkkokaupassa. Koodi on viikon voimassa, eli 7.3.-13.3.2018.


4 kommenttia:

  1. Nämä on ihania vaatteita <3 Ihastelin näitä viime vuonna Lapsimessuilla. Pitääpä käydä verkkokaupassa vähän kurkkaamassa ;)

    VastaaPoista
  2. Hienot ja tosi klassiset vaatteet 👌🏼 tykkään! ❤️

    VastaaPoista