perjantai 16. maaliskuuta 2018

Perheblogien kehittämispäivä Hyvinkäällä: Hotel Sveitsi (+Alennuskoodi)

Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Hotel Sveitsi

Monet varmasti huomasivat somekanavistani, että viikonloppuna vietettiin taas perinteistä perhebloggaajien kehittämispäivää. Tällä kertaa paikkana oli upea Hotel Sveitsi, joka sijaitsee Hyvinkäällä. Minä lähdin matkaan junalla, sillä en uskalla ajaa pidempiä matkoja yksin autolla. Junani oli sen verran ajoissa perillä, että minulla oli aikaa tehdä pieni aamureippailu ja kävelin Hotel Sveitsiin juna-asemalta. Matkaa oli reilu 1,5km, joten ei ollenkaan paha matka kauniissa säässä käveltäväksi. Reitti oli todella helppo ja jopa minun temppuilevalla navigaattorilla löysi perille. En ollut syönyt kunnon aamiaista, joten heti alkuun päätin napata AULA-baarista smoothien ja karjalanpiirakan, jotta jaksaisin lounaaseen asti.Bloggaajamme pääsi kokeilemaan Hotel Sveitsin erilaisia aktiviteetteja, joita muuten alueelta löytyy vaikka kuinka paljon! Esimerkiksi:
  • SuperPark Sveitsi
  • SeikkailuSveitsi
  • Beauty Spa Sveitsi
  • Way Out Sveitsi
  • Sveitsin hiihtokeskus
  • Ratsastus
Majoitukseen sisältyy aina aamiainen, käynti uimalassa sekä Fit Park Sveitsi -kuntosalilla. Minä pääsin neljän muun bloggaajan kanssa testaamaan Way Out Sveitsi-huonepakopeliä ja voin kertoa, että se oli todella jännittävä kokemus! Huonepakopelissä tarkoituksena on ratkaista erilaisia pulmia ja niiden avulla löytää tie ulos huoneesta. Meillä oli tunti aikaa päästä huoneesta pois. En tiennyt yhtään mitä odottaa, joten alku meni täysin huonetta ihmetellessä. Jotenkin kummasti me vain löysimme yhteisen sävelen ja tiiminä ratkaisimme tiemme ulos huoneesta niin että aikaa jäi vielä seitsemän minuuttia!

Meille oli varattu upea kokoustila, jossa vietimme suurimman osan päivästä. Katossa roikkui kattokruunuja ja ikkunasta näkyi luontoa, mikä olisi siis parempi paikka inspiroitua ja kokoustaa! Pääsimme myös nauttimaan paikan herkuista lounaan merkeissä, ja olinkin yllättynyt meidän kolmen ruokalajin menusta. En todellakaan odottanut lounaan olevan niin mahtava! Alkupalaksi vihersalaattia ja tuoretta leipää, pääruuaksi paistettua nieriää ja jälkiruoaksi taivaallinen valkosuklaamousse. Meidän päivä jatkui erilaisten koulutusten parissa, sillä meille oli järjestetty ensiapukoulutusta sekä pikakurssi valokuvauksesta. Molemmat oli todella hyödyllisiä, ja kivaa sisältöä meidän päivään. Suurin osa meidän bloggaajista yöpyi hotellissa, mutta minulla oli seuraavana aamuna lähtö kisoihin, joten matkasin illalla vielä junalla kotiin.


Minulle jäi Hotel Sveitsistä todella positiivinen kuva! Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista, viihtyisät tilat ja paljon tekemistä alueella. Tekemistä löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin ja paikka tuntui olevan lapsiperheiden suosiossa. Jos ikinä mietin meidän perheelle aktiivilomaa Etelä-Suomessa, niin suuntaamme ehdottomasti Hyvinkään Hotel Sveitsiin. 

Jos te haluatte myös lähteä aktiivilomalle, tai vaikka vain rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta, niin minulla on teille alennuskoodi! Koodilla PERHEBLOGIT saatte 25% alennusta päivän joustavasta majoitushinnasta Hotel Sveitsissä. Etu on voimassa majoitusvarauksiin 30.6.2018 asti saatavuuden mukaan ja kun varaus tehdään 30.4.2018 mennessä. 

Kiitos kaikille mukana olleille: Anniina JalkanenIhan vaan tavismutsiIsifitnessKommammaaLapsiparkkiMariallaNorudemuRakastu ArkeenTossavaisen Toinen Sukka sekä meidän ihana Team Leader Sari. 

Ps. Anniina Jalkanen-YouTube kanavalta löytyy videomateriaalia meidän päivästä, kurkkaa se tästä!

2 kommenttia: