perjantai 9. maaliskuuta 2018

Seitsemän arkikuvaa

Lapsiparkki -blogi haastoi minut jakamaan seitsemän arkista kuvaa puhelimen kätköistä. Räpsin hyvin vähän muuten vaan kuvia puhelimella, paitsi tietysti omaa naamaa tulee kuvattua jonkin verran. Päivittelen melko paljon Insta Storyn puolelle, eli sieltä pääsee seuraamaan meidän arkea reaaliajassa.

Viljamilla on paljon hauskoja ilmeitä, jotka tulee tietyissä tilanteissa. Niitä on lähes mahdoton saada kameralle, ellei ole todella nopea. Kännykkä on aina lähettyvillä, joten hyvällä tuurilla joku ilme saattaa tallentua puhelimeen. Tässä yksi vekkuli-ilme!


Kävimme ottamassa Viljamista passikuvan, sillä tämän kuun lopussa teemme pienen laivareissun Tallinnaan ja Viljami tarvitsee passin. Tämän kuvan lähetin Teemulle kera nauruhymiöiden. Onhan tuo nyt suloinen hörökorviensa kanssa suu auki.


Äiti oli käynyt siivoamassa Mummun kaappeja ja sieltä löytyi kuvasto jonka kannessa poseerasin minä. Tähtihetkeni mallina. :D


Mun perus aamupala. Näitä kuvia mun Instassa riittää, haha. Mutta mikä olisikaan parempi keino ilmoittaa muille että hei, hereillä ollaan!


On nykyään niin harvinaista että koko perhe on yhtä aikaa hississä, joten silloin täytyy aina napata kuva. Harrastan hissiselfieitä ehkä vähän liikaakin!


Tylsyyttäni kuvailen omaa naamaani. Välillä haluan leikkiä super kaunista ja käyttää jotain filtteriä, mutta useimmiten pelleilen ja ilmeilen.


Liian vähän tulee kuvattua meidän rakasta karvapalloa. Syy on ehkä siinä, että se ei varsinaisesti nauti kameran edessä olemisesta.


Siinä muutamia arkisia kuvia, suurin osa näistä on tosiaan nähty jo aiemmin Insta Storyssa, mutta osa oli julkaisemattomia. Nyt mä haastan sinut, joka tätä luet jakamaan seitsemän arkikuvaa puhelimesta. Ilmoita kommenteissa jos teet haasteen, niin mä käyn katsomassa!

Tänä viikonloppuna kannattaa seurata mua ja kaikkia perheblogien bloggaajia somessa, sillä tiedossa on ihana viikonloppu yhdessä. Mä tosin pääsen osallistumaan ainoastaan huomiseen päivään, sillä sunnuntaina olisi kauden avaus tulospalvelun merkeissä. 

2 kommenttia:

  1. Heippa, tutun näköinen tuo mallihetki kuvasi. Toinen noista tytöistä tuossa taustalla olen meinaan itse. Kaverini linkkasi blogi tekstisi minulle kun tunnisti kyseisen kuvan. Mielenkiinnolla jään seuraamaan blogiasi näin kahden lapsen äitinä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Sun täytyy siis olla Sanni H! :D Kiva että jäät seurailemaan meidän elämää. :)

      Poista