lauantai 28. huhtikuuta 2018

Taaperon välikausivarusteet

Aiemmin keväällä kirjoitin postauksen, jossa pohdin taaperon välikausivaatetusta. Nyt kun kevät on jo pitkällä ja välikausivaatteet on päässyt kovaan käyttöön, tuli mieleeni kertoa teille mihin me sitten lopulta päädyttiin. Haalariksi valikoitui Name Itin softshell, koska sen kapea malli sopii hyvin Viljamille. Edullinen hinta oli tottakai plussaa. Meillä on nyt käytössä 80cm haalari, ja hihoissa ja punteissa on todella reilusti kasvunvaraa, mutta kenkien ja rukkasten kanssa haalari on oikein passeli.

Alunperin veden pitäviksi kengiksi piti hommata Reiman Patter-kengät, mutta lopullinen valinta olikin Vikingin Sagene mid. Niissä on näppärä tarrakiinitys ja joustavat nauhat. Alkuun ne tuntui hieman jäykiltä, mutta jo lyhyen käytön jälkeen ne pehmentyi kivasti ja on helppo pukea jalkaan. Kumisaappaina meillä on siskoltani saadut Crocsin kumpparit. Lenkkareita on parit: Niken Tanjunit sekä Adidakset joiden mallia en tiedä. Näiden lisäksi löytyy yhdet Alisan vanhat ruskeat tennarit ja valkoiset H&M skeittarit.

Kauppatakki löytyi H&M:ltä. Meillä kävi testissä myös samaisen puljun parka mallinen farkkutakki, mutta se ei istunut yhtään Viljamille, joten se lähti palautukseen. Vihreä parka on kivan ohut ja väljä, ajaa varmasti asiansa kauppatakkina. Toiseksi takiksi lähinnä kisoja varten hain käytettynä Reima Tecin raidallisen takin. Sen hihansuut on jo hieman kuluneet ja värit haalistuneet, mutta etenkin kisoissa se on aivan loistava. 

Asusteiksi valikoitui Metsolan keltainen yksitupsuinen puuvillapipo. Teemu halusi ostaa sen samalla reissulla kun olimme hakemassa haalaria. En tietenkään pistänyt vastaan. ;) Musta trikoopipo löytyi Lindexiltä ja Reiman rukkaset on äitini ostamat. Kysyin häneltä vinkkiä hyviin rukkasiin, ja ei mennyt kauaa kun hän ilmoitti käyneensä ostamassa rukkaset Viljamille. Ohkaisia tumppuja meillä oli syksyltä vielä jäljellä. Löysin Didriksonin sinisen sadetakin reilu viikko sitten kirpputorilta neljällä eurolla ja Cirafin kurahousut hain kisa aamuna S-Marketista kauhealla kiireellä, kun ilma näytti sen verran sateiselta. 

Näillä me ollaan menty tämä kevät, toivottavasti osa mahtuisi vielä syksylläkin päälle. Minkälaisia varusteita teillä on tälle keväälle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti