perjantai 20. huhtikuuta 2018

Viikonlopun menovinkki: Kauppakeskus Ratina

Eilen torstaina avautui uusi mahtava Kauppakeskus Ratina Tampereelle. Kävimme tänään katsomassa sen tarjonnan, joten tässä vähän fiiliksiä uudesta kauppakeskuksesta. Menimme autolla paikan päälle, ja ajoimme ensin parkkihallin ohi, sillä kyltit oli hieman harhaanjohtavia. Nyt kun siellä on kerran käynyt, niin tietää että pitää mennä vasemman puoleista kaistaa jotta pääsee sukeltamaan kaistojen välistä maan alle parkkihalliin. Hallissa oli hyvät opasteet ja se vaikutti kivan tilavalta. Löysimme suht helposti parkkipaikan. Olimme toki aamupäivästä liikenteessä, eli väkeä oli varmasti vähemmän kuin esimerkiksi viikonloppuna. Ensimmäisenä suuntasimme vaipanvaihtoon, eli kolmannen kerroksen lastenhoitohuoneeseen. Sieltä löytyi pari vessaa, mikrot ja imetykseen kivat nojatuolit. Minkäänlaisia leluja siellä ei ollut, niitä vähän kaipasimme. Rakennuksesta löytyy myös toinen lastenhoitohuone, mutta sitä emme käyneet tsekkaamassa.

Kauppakeskus Ratina oli kivan valoisa lasikattonsa ansiosta, ja käytävät oli tarpeeksi leveitä. Kaupat oli myös selkeästi, eikä tullut yhtään sokkelomainen fiilis. Meitä kiinnostavimmat kaupat lastenvaatteiden osalta oli ehdottomasti Blaa!, Polarn O. Pyret ja Zara. Sisustusliikkeistä Granit ja Gide jäi mieleeni. Tarjonta oli todella monipuolinen, ja varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Oli myös kiva, että vihdoin saimme Tampereelle kauppoja joita ei ennen täältä ole löytynyt. 


Ravintolatarjonta näytti monipuoliselta, mutta siihen emme tällä kertaa juurikaan perehtyneet. Kahvilassa sen sijaan kävimme, ja valitsimme paikaksi Linkosuon kahvilan, sillä jokapaikka tuntui olevan aivan täynnä, ja sieltä löysimme nurkkapöydän sekä pari syöttötuolia. 

Jokapaikassa oli avajaistarjouksia ja arvontoja. Kauppakeskuksessa oli myös paljon erilaista ohjelmaa, joka jatkuu läpi avajaisviikonlopun. Suosittelenkin piipahtamaan jos olette tekemistä vailla Tampereen seudulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti