lauantai 26. toukokuuta 2018

Kesäpäivää Tampereella

Viime viikkoina aika koko perheen kesken on ollut kortilla. Eilen Teemu kuitenkin yllätti, ja kysyi lähdettäisiinkö tänään yhdessä käymään Reipin kotieläinpihan kesäkauden avajaisissa ja sen jälkeen tsekkaamaan Tampereen kansainväliset suurmarkkinat

Olen käynyt kerran aikaisemmin Reipin tilalla laskiaisriehassa, siitä postauksen löydät tästä. Tykästyin paikkaan kovasti, joten olin hyvin innoissani kun Teemu tätä ehdotti. Viljami pitää kovasti eläimistä, joten tiesin hänenkin nauttivan, kun pääsee tutkimaan eläimiä. Reipin tila siis sijaitsee Pirkkalassa ja sieltä löytyy eläimien lisäksi kiva kesäkahvila, museo ja kaikenlaista kivaa pientä tekemistä. Uimarantakin alueelta löytyy. 

Aikamme kierreltyä Viljami vetäisi lounaan naamariin ja lähdettiin kohti Tamperetta ja Hämeenpuistoa. Puisto oli täynnä eri maiden kojuja, joista löytyi niin syötävää kuin esimerkiksi vaatteita ja rasvojakin. Me oltiin päätetty syödä lounas siellä ja tiesin paikalla olevan kreikkalainen koju, joten sen tarjonta oli ehdottomasti katsastettava. Kreikkalainen ruoka on ihan parasta! Kun näimme listalla kanagyros-pitaa, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Autolle kävellessä nappasimme vielä ranskalaisesta leipomosta herkkuja kotiin.


Ihana päivä siis takanapäin, aika perheen kesken on korvaamatonta. Huomenna suuntaammekin taas Huittisiin, kun tiedossa on kisapäivä. Minä istuskelen päivän tornissa tulospalvelu hommissa ja Teemu ajaa. Incar materiaalia tulossa varmaankin taas mun YouTube-kanavalle, käykää tilaamassa se tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti